Search

Στην προπόνηση για να αποχαιρετήσει τους παίκτες της ΑΕΚ ο Ουζουνίδης! Το ευχαριστώ και η ευχή του Μάνταλου

Στα Σπάτα βρέθηκε ο Μαρίνος Ουζουνίδης με τους συνεργάτες του προκειμένου να αποχαιρετήσουν τους ποδοσφαιριστές και τα στελέχη της ΠΑΕ.

Ο Εβρίτης πρώην πλέον τεχνικός της ΑΕΚ μαζί με τον άμεσο συνεργάτη του Χριστόφορο Κόλα και τους Γιάγκου – Αρματά, πέρασαν από το προπονητικό και πριν την έναρξη της προπόνησης μίλησαν με τους παίκτες. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης, ευχαρίστησε τους ποδοσφαιριστές στα αποδυτήρια και τους ευχήθηκε τα καλύτερα για την συνέχεια, ενώ εκ μέρους της διοίκησης ευχαρίστησε τον προπονητή και όλο το τιμ, ο Νίκος Λυμπερόπουλος.

Από πλευράς παικτών μίλησε ο Θρακιώτης μέσος, Πέτρος Μάνταλος ως αρχηγός της ομάδας και ευχαρίστησε τον Μαρίνο Ουζουνίδη και τους συνεργάτες του για την συνεργασία που υπήρξε όλο αυτό το διάστημα, ευχόμενος παράλληλα καλή συνέχεια σε ότι κάνει στον πρώην προπονητή του σε Ξάνθη και ΑΕΚ.

Η προπόνηση διεξήχθη υπό τις οδηγίες του Νίκου Παναγιωταρα με γυμναστή τον Νίκο Πανουργιά, ενώ κανονικά στα Σπάτα ήταν τόσο ο Μιχαηλίδης (γυμναστής τερματοφυλάκων) όσο και ο Βασιλειάδης που είναι γυμναστής αποκατάστασης.

Share it