Search

LIVE: Παρακολουθήστε λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη της 17ης αγωνιστικής στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής

Καλησπέρα σας κυρίες και κύριοι.

Σήμερα θα παρακολουθήσουμε την εξέλιξη των αναμετρήσεων της 16ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής και φυσικά των ομάδων της Θράκης: Νέστος Χρυσούπολης – Ασπίδα Ξάνθης, Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Ορφέας Ξάνθης, Άρης Αβάτου – Κεραυνός Πέρνης και ΑΕ Καλαμπακίου – ΠΑΟΚ Κοσμίου.

Ρεπορτάζ από τα γήπεδα: Νεκτάριος Αμποβιανίδης, Κοσμάς Πανταζής & Κώστας Νασούδης.

Το live συντονίζει: Βλαδίμηρος Αρζίδης.

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές, με όλες τις αναμετρήσεις να ξεκινούν στις 15.00:

Γήπεδο Χρυσούπολης: Νέστος Χρυσούπολης – Ασπίδα Ξάνθης  (Κεφαλάς (Σερρών), Δανδανίδης, Καρακασίδης της ΕΠΣ Θράκης)

Γήπεδο “Φ. Κοσμάς”: Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Ορφέας Ξάνθης  (Τσιλίκας, Καμπερίδης, Δεδονάκης της ΕΠΣ Καβάλας)

Γήπεδο ΑΟΞ: Άρης Αβάτου – Κεραυνός Πέρνης (Χορόζογλου, Χασιώτης, Ραβίκαλης της ΕΠΣ Δράμας)

Γήπεδο Καλαμπακίου: ΑΕ Καλαμπακίου – ΠΑΟΚ Κοσμίου  (Φουστανάς, Τσεχελίδης, Γεωργόπουλος της ΕΠΣ Μακεδονίας)

Δημοτικό Σερρών: Πανσερραϊκός – ΑΟ Καβάλα  (Γιουμαντζίδης, Δέλλιος, Δεμερτζής της ΕΠΣ Πέλλας)

Γήπεδο Παραλιμνίου: Απόλλων Παραλιμνίου – Αετού Ορφανού  (Μαρόπουλος, Κουφός, Μαδίτσης της ΕΠΣ Μακεδονίας)

Δημοτικό Κιλκίς: Αλέξανδρος Κιλκίς – Εθνικός Σιδηροκάστρου  (Κατεριάδης, Δεμερτζής, Ταγκαλίδης της ΕΠΣ Πέλλας)

14:30 Πάμε στην καθιερωμένη βόλτα σταγήπεδα για τις αρχικές 11αδες, αφού θυμηθούμε τη βαθμολογία.

14:33 Στο γήπεδο του ΑΟΞ σ’ ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι από πολλές απόψεις, ο Άρης Αβάτου υποδέχεται τον κεραυνό Πέρνης.

Άρης Αβάτου (Μαραντάς): Αμουτζάκης, Μελισσόπουλος, Μπουνταγκίδης, Μίλερ, Κουτσούμπας, Κούτρας, Ζωσιμίδης, Ψεμματάς, Δόντσος, Κρασώνης, Σαρηγιαννίδης.

Στον πάγκο: Σιχλοιμίρης, Μπουλούτ, Παπαδιώτης, Αθανασίου, Γκέκας, Καλογιάννης, Κοτόπουλος.

Κεραυνός Πέρνης (Μαλαματάς):Ψαράς, Μπαντάνης, Μπούλγκουρας, Λεγάτος, Κωνσταντάρας, Χατζηκυριάκου, Τσάκωνας, Λάσπατζης, Χαριτίδης, Τζιβανόπουλος.

Στον πάγκο: Σαμαράς, Παναγιώτου, Γεωργιάδης, Δεληγιώρογλου, Μαρκάκης, Χαλπέτης, Λαζαρίδης

14:40 Πολύ δύσκολη αποστολή έχει η Ασπίδα Ξάνθης, απέναντι στον πρωτοπόρο Νέστο Χρυσούπολης.

Νέστος Χρυσούπολης (Κετσιεμενίδης): Χαραλαμπίδης, Μαϊντανός, Αρετάς, Χούσινετς, Μκρτσιάν, Κουντού, Μελισσόπουλος Α., Ορφανίδης, Μπέλιτς, Νικλήτσιώτης, Γκουτσίδης

Στον πάγκο: Μελισσόπουλος Ν., Παπαδόπουλος, Καθάριος, Μαϊμαρέλης, Τζελέπης, Παρουτσής, Τζαμπέγια.

Ασπίδα Ξάνθης (Σαμαράς):Χατζηγεωργιου, Σαββογλου, Κοντογιαννίδης, Μιχολουδης, Μερακλής, Χατζηπαπάς, Κυριαζίδης, Δογανίδης, Χριστοφοριδης, Παπαδόπουλος, Ζώτος.

Στον πάγκο: Μαλαδένης, Νταμπανλής, Κουτίδης, Κασαμπαλής, Μωυσίδης, Σαμαράς, Χατζηπαρασκευάς.

14:50 Μία απ’ τις τελευταίες πιθανότητες του για την παραμονή παίζουν ΠΑΟΚοσμίου και ΑΕΚαλαμπακίου στη Δράμα.

ΑΕΚαλαμπακίου: Κελετζής, Τσερκέζος, Θεοδοσιάδης, Κυσσίδης, Μίτρε, Κασαπίδης, Παυλίδης, Βασιλειάδης, Λάμπρου, Κωνσαντινίδης, Στάικος

ΠΑΟΚοσμίου (Αϊβάζης): Δεληγιάννης, Τριάντος, Τζατζανάς, Πλασταράς, Λεβεντέλης, Ταχτσόγλου, Βούλγαρης, Χατζητολούσης, Ερκάν, Κυριακόπουλος, Ρουμπιές.

14:55 Ολοκληρώνουμε τις συνθέσεις απ’ την Αλεξανδρούπολη και τη θρακιώτικη μονομαχία μεταξύ Εθνικού και Ορφέα Ξάνθης.

Εθνικός Αλεξανδρούπολης (Δίκγας): Αραβνίτης, Κούπας, Λυμπέρης, Γκαϊδατζής, Σωτηράκης, Γκουντενούδης, Δεδελούδης, Βουτσάς, Καρακασίδης, Γκαβανόζης, Μαρασλής.

Στον πάγκο: Αντωνιάδης, Λίτσιος, Σιδηρόπουλος Κ., Μπαμπλής, Μπόρις, Σιδηρόπουλος Σ., Αγοράκης.

Ορφέας Ξάνθης (Χατζημεστής): Ρούφος, Τζαμπάζ, Κατρανίτσας, Χασάνογλου, Καρκατζάνης, Μαυρόπουλος Λ., Σουκρί Ογλού, Χιντ Ιμέρ, Ξαντινίδης, Τορομανίδης, Πασχαλάκης.

Στον πάγκο: Καλίδης, Καραγκιόζης Β., Καραγκιόζης Ι., Μαυρόπουλος Γ., Ζυγκολάρι, Αμανιτίδης.

15:02 Έναρξη των αναμετρήσεων.

15:03 Γκολ στη Χρυσούπολη στα πρώτα δευτερόλεπτα της αναμέτρησης.

Ο Μπέλιτς με προβολή από κοντά μετά από γύρισμα του Κομοτηναίου Γκουτσίδη βάζει από πάρα πολύ νωρίς μπροστά τον Νέστο Χρυσούπολης!

15:06 Κι άλλο γκολ στη Χρυσούπολη! Μπαίνει πολύ δυνατά ο Νέστος.

Πριν καλά-καλά συμπληρωθούν 5′ λεπτά, οι γηπεδούχοι διπλασιάζουν τα τέρματά τους με τον Ξανθιώτη Λάζαρο Ορφανίδη. Είναι το πρώτο γκολ του Ξανθιώτη μεσοαμυντικού με τη φανέλα του Νέστου!

15:18 Υποψία φάσης στο 12ο λεπτό για την ΑΕΚαλαμπακίου στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚοσμίου. Ο Βασιλειάδης βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση, αλλά το σουτ του κοντραρε σε σώματα των αμυντικών του Κοσμίου.

15:22 Τίποτα αξιόλογο στη Ξάνθη. Παιχνίδι ανανγωριστικών κινήσεων στο γήπεδο του ΑΟΞ μεταξύ Αβάτου και Πέρνης σ’ αυτά τα πρώτα 20 λεπτά.

15:25 Τίποτα το αξιόλογο μέχρι στιγμής και στο Φώτης Κοσμάς.

15:28 Στο 22′ καλή στιγμή για τον Κεραυνό Πέρνης. Ο Χαριτίδης έκανε την κάθετη στον Τζιβανόπουλο, με τον Αμουτζάκη να αποκρούει.

15:30 Δύο φάσεις στην Αλεξανδρούπολη! Ο Εθνικός απειλεί δις, στο 27′ και στο 28′. Πρώτα ο Καρακασίδης, αφού απέφυγε δύο αμυντικούς έκανε το σουτ με τον Ρούδο να αποκρούει, ενώ και ένα λεπτό αργότερα ο Ξανθιώτης τερματοφύλακας είχε απάντηση στο ανάποδο ψαλίδι του Σωτηράκη!

15:33 Γκολ στη Ξάνθη! Ο Άρης Αβάτου ανοίγει το σκορ!

Ο Μίλλερ με εύστοχη εκτέλεση πέναλντι που κέρδισε ο Δόντσος, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κεραυνού Πέρνης και άνοιξε το σκορ για την ομάδα του!

15:35 Αυξάνει την πίεση προς την εστία του Δεληγιάννη ο ΠΑΟΚοσμίου. Στο 21ο λεπτό ο Παυλιδης έκανε το σουτ χωρίς να βρει εστία, ενώ στο 28 ο Κωνσταντινίδης έκανε τη κεφαλιά από πάσα του Κασαπίδη με την κατάληξη να είναι και πάλι άουτ.

15:37 Απαντά στις δύο καλές στιγμές του Εθνικού ο Ορφέας Ξάνθης, με δύο καλές δικές του στιγμές. Στο 30′ ο πρώην αριστερός μπακ του Εθνικού, Κατρανίτσας, έκανε το μακρινό σουτ με τον Αρβανίτη να αποκρούει, ενώ στην αγκαλιά του τερματοφύλακα του Εθνικού κατέληξε και το σουτ του Ξαντινίδη στο 32′.

15:39 Άγρια ομορφιά έχει πάρει το παιχνίδι μεταξύ Άρη Αβάτου και Κεραυνού Πέρνης. Τελευταία στιγμή αποσόβησαν το γκολ Αμουτζάκης και αμυντικοί του Αβάτου σε προσπάθεια του Τσάκωνα στο 310 λεπτό της αναμέτρησης.

15:43 Κι άλλο γκολ στη Χρυσούπολη, με έντονο θρακιώτικο χρώμα. Κάνει το 3-0 απέναντι στην Ασπίδα ο Νέστος

Στο 43ο λεπτό οι αδερφοί Μελισσόπουλοι απ’ τη Ξάνθη συνδυάστηκαν άψογα, με τον Αλέξη να βρίσκει τον Νίκο και τον τελευταίο να νικά τον Χατζηγεωργίου

15:45 Μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚοσμίου να ανοίξει το σκορ στην τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου στη Δράμα! Ο Αμέτ Ερκάν πέρασε την μπάλα πάνω απ΄τον τερματοφύλακα του Καλαμπακίου, αλλά ο Κασαπίδης πρόλαβε και έδιωξε πάνω στη γραμμή.

15:50 Ημίχρονο σε όλα τα γήπεδα.

Γήπεδο Χρυσούπολης: Νέστος Χρυσούπολης – Ασπίδα Ξάνθης: 3-0 (2′ Μπέλιτς, 4′ Ορφανίδης, 42′ Μελισσόπουλος Ν.)

Γήπεδο “Φ. Κοσμάς”: Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Ορφέας Ξάνθης:0-0

Γήπεδο ΑΟΞ: Άρης Αβάτου – Κεραυνός Πέρνης: 1-0 (29′ Μίλλερ)

Γήπεδο Καλαμπακίου: ΑΕ Καλαμπακίου – ΠΑΟΚ Κοσμίου: 0-0

Δημοτικό Σερρών: Πανσερραϊκός – ΑΟ Καβάλα: 0-0

Γήπεδο Παραλιμνίου: Απόλλων Παραλιμνίου – Αετού Ορφανού: 1-0 (25′ Ντιαλό)

Δημοτικό Κιλκίς: Αλέξανδρος Κιλκίς – Εθνικός Σιδηροκάστρου: 0-0

16:03 Έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου στα γήπεδα του 1ου ομίλου.

16:05 Γκολ στα πρώτα δευτερόλεπτα της επανάληψης στο γήπεδο του ΑΟΞ! Ο Άρης Αβάτου φτάνει στο 2-0 απέναντι στον Κεραυνό Πέρνης!

Ο Σαρηγιαννίδης δίνει προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του με σουτ ετνός περιοχής.

16:10 Φουριόζος μπήκε ο Άρης Αβάτου και απείλησε εκ νέου στο 49′ με τον Δόντσο, αλλά ο Ψαράς απέκρουσε.

16:12 Καλή στιγμή για την ΑΕΚαλαμπακίου με τον Κωνσταντινίδη να γίνεται αποδέκτης της πάσας του Τζιβανάκη, με τον Δεληγιάννη να κρατά το 0 για τον ΠΑΟΚοσμίου.

16:25 Αρκετές κίτρινες κάρτες για τις δύο ομάδες στο γήπεδο του ΑΟΞ, που αποτυπώνουν την ένταση και το πάθος που υπάρχει, παρά το 2-0 υπέρ του Άρη Αβάτου.

16:29 Χωρίς ιδιαίτερες φάσεις στο δεύτερο ημίχρονο, κυλά η αναμέτρηση του Εθνικού με τον Ορφέα Ξάνθης στην Αλεξανδρούπολη.

16:35 Αποβολή και ποδοσφαιριστή του Κεραυνού Πέρνης απ’ τον πάγκο! Ο Λεγάτος που έγινε πριν λίγο αλλαγή απ’ τον προπονητή του, πήρε δεύτερη κίτρινη κάρτα όντας στον πάγκο, αφού διαμαρτυρήθηκε έντονα, με τον Χορόζογλου να τον στέλνει στα αποδυτήρια. Ο ποδοσφαιριστής του Κεραυνού είχε συμπληρώσει κίτρινες κάρτες και θα έχανε δύο ματς, ενώ με την κόκκινη η ομάδα του θα τον στερηθεί σε ένα.

16:41 Τεράστια διπλή ευκαιρία στην Αλεξανδρούπολη για τον Ορφέα Ξάνθης! Ο Χιντ Ιμέρ έκανε στο 82′ το πλασέ με την μπάλα να καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά ο Αρβανίτης εξουδετέρωσε την προσπάθεια του Βασίλη Καραγκιόζη.

16:43 Ο Δεληγιάννης κρατά το 0-0 στο ΑΕΚαλαμπακίου – ΠΑΟΚοσμίου. Ο τερματοφύλακας του Κοσμίου απέκρουσε τη κεφαλιά του Θεοδοσιάδη από φάουλ του Μαυροβασίλη στο 82.

16:45 Γκολ στη Χρυσούπολη και πάλι από Ξανθιώτη ποδοσφαιριστή!

Ο Λάζαρος Παπαδόπουλος προσθέτει τ’  όνομά του στη λίστα των Ξανθιωτών σκόρερς της σημερινής αναμέτρησης και κάνει το 4-0 για τον Νέστο Χρυσούπολης, απέναντι στην Ασπίδα.

16:48 Δύο ακόμη αποβολές για τον Κεραυνό Πέρνης, με την μία και πάλι να είναι για ποδοσφαιριστή στον πάγκο, ενώ η άλλη για ποδοσφαιριστή αγωνιστικού χώρου. Τσάκωνας και Μπούλγκουρας οι αποβληθέντες. Με 10  ποδοσφαιριστές για τις καθυστερήσεις η Πέρνη. Υπενθυμίζουμε: τρεις συνολικά οι κόκκινες, δύο για ποδοσφαιριστές στον πάγκο.

16:50 Γκολ ο Πανσερραϊκός απέναντι στον ΑΟΚαβάλα, με την Χρυσούπολη να ξεφεύγει στην κορυφή, με τα τωρινά δεδομένα!

16:53 Τέλος στην Αλεξανδρούπολη, 0-0 το τελικό αποτέλεσμα. Λίγο πριν το φινάλε ο Ορφέας απείλησε με τον Β. Καραγκιόζη, αλλά ο Αρβανίτης είχε σωστή αντίδραση.

16:54 Τέλος και στο γήπεδο του ΑΟΞ! Νικητής ο Άρης Αβάτου με 2-0.

16:55 Φινάλε και στη Χρυσούπολη, με τον Νέστο να είναι ο μεγάλος κερδισμένος της αγωνιστικής, καθώς το τελικό 1-0 στις Σέρρες ανάμεσα σε Πανσερραϊκό και ΑΟΚ, του δίνει τη δυνατότητα να ανοίξει την ψαλίδα απ’ την Καβάλα. Μεγάλοι πρωταγωνιστές σήμερα για τον Νέστο, οι Ξανθιώτες ποδοσφαιριστές της ομάδας.

16:58 Τέλος και στο Καλαμπάκι. 0-0 το τελικό αποτέλεσμα.

Κυρίες και κύριοι σας ευχαριστούμε που παρακολουθήσατε μαζί μας την εξέλιξη των αναμετρήσεων της 17ης αγωνιστικής.

Δείτε εδώ τα αποτελέσματα, τη βαθμολογία και τους σκόρερ της αγωνιστικής.

Τη live ενημέρωση στηρίζουν οι επιχειρήσεις:

Freshco Ξάνθης

Στο Freshco είμαστε πάντα πρόθυμοι να σας προτείνουμε γευστικές ιδέες που κάνουν αυτές τις ιδιαίτερες & σημαντικές ημέρες σας ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ! Στην Ξάνθη θα μας βρείτε: 1ο κατάστημα: 40 Εκκλησιών 3, 2ο κατάστημα: Κ. Πλατεία Ξάνθης, 3ο κατάστημα: 3ο χλμ. Ξάνθης – Λάγους.

e-metafores Ξάνθης

Τώρα οι Μεταφορές – Μετακομίσεις – Ανυψώσεις γίνονται με τον πιο εύκολο και γρήγορο τρόπο!!!

Μπρωκούμη 26Α, Ξάνθη 67100
τηλ.: 25415-52353 και 6973-313 505
email: [email protected]

Migato Ξάνθης

Στο Migato δεν βρείτε απλά το παπούτσι που σας ταιριάζει. Θα ερωτευτείτε με αυτό! Επίσης, μπορείτε να αποκτήσετε μοναδικά αξεσουάρ όπως τσάντες, σακίδια και πολλά άλλα. Στην Ξάνθη θα το βρείτε 28ης Οκτωβρίου 34-36.

To My Gas Cofee & More ήρθε για να σου αλλάξει τις συνήθειες του καφέ και των ροφημάτων, με εξαιρετικές τιμές και άμεση εξυπηρέτηση  στο 2ο Χιλιόμετρο Εθνικής Οδού Ξάνθης Καβάλας, αλλά και για delivery όπου εσείς βρίσκεται στο 2541 020000 το My Gas είναι έτοιμο να σου προσφέρει την ποιότητα που ζητάς στον καφέ και την εξυπηρέτηση. Μια δοκιμή θα σε πείσει 

Κρεαταγορά “Μούτλιας”

Με την παράδοση και την καινοτομία, η κρεαταγορά «Μούτλιας» , συνδυάζει τα μυστικά της παράδοσης στη γεύση με τον νεωτερισμό της τεχνολογίας, διαθέτοντας το δικό της e-shop ! Εκεί έχετε τη δυνατότητα να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας σε κρέατα και αλλαντικά με… ένα «κλικ»  και να απολαύσετε έτσι  την κορυφαία ποιότητα «Μούτλια» σε οποιοδήποτε σημείο της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και αν βρίσκεστε!

Σαν Παραμύθι

Στις Μεζεδοϊστορίες Σαν Παραμύθι, όλα τα αγαπημένα σας παραμύθια ζωντανεύουν στο πιάτο σας! Στο φιλόξενο και ζεστό του περιβάλλον, δίπλα στο τζάκι και στην ξυλόσομπα, μπορείτε να απολαύσετε το φαγητό σας μαζί με σπιτικό κρασί και ζωντανή μουσική (κάθε Παρασκευή & Σάββατο) που κάνουν το γεύμα σας… παραμυθένιο! Κανάρη 7 στη Νέα Χηλή Αλεξανδρούπολης.

Sport Fitness

Στο Sport Fitness στην Κομοτηνή μπορείτε να “χτίσετε” το σώμα που θέλετε, χωρίς απαραίτητα να ακολουθήσετε τον συμβατικό τρόπο των μηχανημάτων και των βαρών! Σ’ έναν προσεκτικά διαμορφωμένο πολυχώρο επί της Παρασίου 4-6 (στοά) στον δεύτερο όροφο, πραγματοποιούνται δεκάδες προγράμματα από επαγγελματίες πιστοποιημένους γυμναστές σε εβδομαδιαία βάση, προσφέροντας στους συνδρομητές του γυμναστηρίου τη δυνατότητα να συμμετέχουν σε όσα απ’  αυτά επιθυμούν με μία και μόνο συνδρομή.

Share it