Search

Η Ασπίδα της ευκαιρίες ο Πανσερραϊκός τη νίκη!

Πληρώνει την απειρία της η Ασπίδα, που για ακόμη ένα ματς είχε τις φάσεις όμως γνώρισε ακόμη μια ήττα αυτή την φορά στο ΔΑΚ απο τον Πανσερραϊκό, σε ένα ματς που οι φιλοξενούμενοι σκόραραν στις δύο μοναδικές τους φάσεις στο ματς.

Έχοντας να αντιμετωπίσουν ένα πολύ βαρύ αγωνιστικό χώρο αμφότερες οι ομάδες άργησαν να μπουν στον ρυθμό του αγώνα, με τους Ξανθιώτες πάνω που έδειχναν να παίρνουν μέτρα να βλέπουν τον Ομπόσου να εκμεταλλεύεται αδράνεια της άμυνας και  με δυνατό σουτ να ανοίγει το σκορ για τον Πανσερραϊκό. Έως το τέλος του πρώτου μέρους οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν όμως ούτε ο Σάββογλου αλλά ούτε και ο Χριστοφορίδης κατάφεραν να βρουν τον τρόπο να παραβιάσουν την εστία του Γιαννακίδη

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με μια πολύ μεγάλη φάση για την Ασπίδα όταν στο 58′ ο Παπαδόπουλος βρήκε ωραία τον Κυριαζίδη που έπιασε το σουτ όμως αυτή κόντραρε σε αμυντικό και κατέληξε σε κόρνερ, απο την εκτέλεση της οποίας ο Νικολούδης πήρε την καρφωτή κεφαλιά όμως ένας αμυντικός των φιλοξενούμενων έδιωξε πάνω στην γραμμή, σε μια φάση που είχαμε έντονες διαμαρτυρίες των γηπεδούχων που ζήτησαν πέναλτι για διώξιμο με το χέρι. Η Ασπίδα συνέχισε να είναι επιθετική με ανούσια όμως υπεροχή και τελικά στο 81′ οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύτηκαν νέα κακή αμυντική αντίδραση και ξανά με τον Ομπόσου βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα και το τελικό 2-0

Με δέκα στροφές να απομένουν για το φινάλε είναι δεδομένο πως αν δεν βρει τον τρόπο να παίρνει παιχνίδια στα οποία είναι καλύτερη η Ασπίδα δεν έχει πολλές ελπίδες, με την ομάδα του Χρήστου Σαμαρά να έχει μπροστά της δύο πολύ δύσκολα ματς με Νέστο στην Χρυσολυπολη και Ορφέα στο ΔΑΚ. Στην 4η θέση σκαρφάλωσε ο Πανσερραϊκός που στρέφει την προσοχή του στο μεγάλο ματς της Κυριακής με την Καβάλα στις Σέρρες Διαιτητής τους αγώνα ήταν ο Γεωργιτσόπουλος της ΕΠΣ Δράμας με βοηθούς τους Δημητριάδη και Καραγιάννη της ΕΠΣ Θράκης.

Ασπίδα Ξάνθης (Σαμαράς): Χατζηγεωργίου, Σαμαράς(56′ Κοντογιαννίδης), Ζώτος, Νικολούδης, Μερακλής, Χατζήπαπας(78′ Χατζηπαρασκευάς), Κυριαζίδης(70′ Μωυσίδης), Δογανίδης, Χριστοφορίδης, Παπαδόπουλος(85′ Μαλαδένης), Σαββόγλου.

Πανσερραϊκός (Εγγονίδης): Γιαννακίδης, Μπάρδας, Μακούσης(46′ Κονταξής), Καστριτσέας, Κούτλας, Πολύζος(85′ Μπίλης), Αποστολόπουλος, Κεχαγιάς, Παπαβασιλείου(66′ Παπαδόπουλος), Γκούρτσας(80′ Ζωβλίκας), Ομπόσου.

Share it