Search

Με δώρα και βραβεύσεις η κοπή της βασιλόπιτας για τις Βασίλισσες Θράκης(+pics)

Με υψηλούς προσκεκλημένους στην κατάμεστη αίθουσα “Σπύρος Καραουλάνης” του Ενωσιακού γηπέδου έκοψε την βασιλόπιτα της η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της Ξάνθης “Βασίλισσα Θράκης”.

Η εκδήλωση τα είχε όλα: Ανασκόπηση του έτους που έφυγε, στόχοι για το 2018, βραβεύσεις, συγκίνηση, δώρα!  Τους προσκεκλημένους καλωσόρισε ο υπεύθυνος αγωνιστικής λειτουργίας Απόστολος Κουτρουλός, που ανέφερε πως η προσπάθεια που ξεκίνησε εδώ και μια δεκαετία περίπου συνεχίζεται δυναμικά, με στόχο ακόμη καλύτερες ημέρες και διακρίσεις για τον σύλλογο, ενώ το όμορφο βίντεο-αφιέρωμα στην χρονιά που πέρασε, το 2018, επιμελήθηκε η αρχηγός της ομάδας, Ελισάβετ Ναλμπάντη .

Τις ευχές του για μια ευλογημένη χρονιά με υγεία και πολλές νέες επιτυχίες, έδωσε ο Αρχιμανδρίτης, Πατήρ Άνθιμος, ενώ παρόντες ήταν η Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Δέσποινα Παρτσαλίδου και ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Ξάνθης Γιώργος Πανίδης οι Αντιπρόεδροι Γιώργος Τριάντης και Χρύσανθος Ζουρνατζίδης και ο Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Γιάννης Δαλακούρας που εκπροσώπησαν την ΕΠΣ Ξάνθης! Χαιρετισμούς και ευχές για μια ακόμη επιτυχημένη χρονιά, με υγεία και εκπλήρωση όλων των στόχων, απηύθυναν ο πρόεδρος της ΕΠΣ κ. Πανίδης και η Αντιδήμαρχος κ. Παρτσαλίδου!

Ιδιαίτερη στιγμή η βράβευση δύο νεαρών αθλητριών που πέτυχαν την είσοδό τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και πιο συγκεκριμένα η Μαριάννα Χατζηαντωνίου και η Χριστίνα Μπουρντούνη, που συνδύασαν με επιτυχία τις σχολικές τους υποχρεώσεις και την αγωνιστική τους παρουσία στον ξανθιώτικο σύλλογο. Τυχερή της ημέρας που έτυχε το φλουρί από τα ατομικά πιτάκια ήταν η αθλήτρια Ειρήνη Πετκοπούλου!

Share it