Search

Ματσάρα στους Νέους και ισοπαλία για τους Νέους της Ξάνθης στο ντέρμπι με Ατρόμητο!

Φοβερό παιχνίδι σε διακύμανση και φάσεις έγινε το μεσημέρι της Κυριακής στο αθλητικό κέντρο των Πηγαδίων με την Ξάνθη  να αναδεικνύεται ισόπαλη με 2-2 απέναντι στην αντίστοιχη ομάδα του Ατρόμητου, στα πλαίσια της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Κ-19 της Super League.

Οι Περιστεριώτες πήραν το προβάδισμα στο 6′ με τον Τριμμάτη με τους ξανθιώτες να ισοαφαρίζουν στο 52′ με τον Οκάν Σουλεϊμάν. Στο 60′ οι Περιστεριώτες πήραν εκ νέου του προβάδισμα με αυτόγκολ του Τενεκέ, με τους ξανθιώτες να πιέζουν και να καταφέρνουν να ισοφαρίσουν στο 90′ με τον Δουλγέρη. Οι φιλοξενούμενοι τελείωσαν το ματς με 9 παίκτες λόγω αποβολής των Μανδά στο 72 και Λώλου στις καθυστερήσεις.

Οι δύο ομάδες συνεχίζουν να «συγκατοικούν» στην 4η θέση της βαθμολογίας έχοντας από 29 βαθμούς. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Θόδωρος Γιαπουντζής με βοηθούς τους Κώστα Γκοντόλια και Δημήτρη Τζιβαρτζίδη της ΕΠΣ Ξάνθης

ΑΟ ΞΑΝΘΗ: Γκάρας, Τριανταφύλλου (68′ Τσιλιγγίρης), Λεωντσάκος (89′ Φροσύνης), Γιανναράκης, Τενεκές, Γράβας, Δουλγέρης, Γκατζόγιας (80′ Κακουλίδης), Τσάπαρης, Σουλεϊμάν, Φάκης.

Share it