Search

Ρίχνει διπλή “βόμβα” με Κατράνη και Ουάρντα πριν το ματς με Ξάνθη ο Ατρόμητος!

Δύο σπουδαίες κινήσεις αναμένεται να ολοκληρώσει ακόμη και εντός ημέρας ο Ατρόμητος που είναι μια ανάσα απο την απόκτηση των Αλέξανδρου Κατράνη και Αμρ Ουάρντα.

Για την περίπτωση του Κατράνη αυτή θα είναι η επιστροφή του στο Περιστέρι μετά απο 1,5 χρόνο όταν και πωλήθηκε στη Σεντ Ετιέν. Η ομάδα του Περιστερίου περιμένει το τελικό “ΟΚ” για τον δανεισμό του 20χρονου αριστερού μπακ. Ο Κατράνης (γεννημένος στις 4/5/1998) είχε αγωνιστεί τη σεζόν 2016-2017 στην ομάδα των δυτικών προαστίων, καταγράφοντας 23 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, οι οποίες ήταν αρκετές για να του δώσουν τη μεταγραφή στους “στεφανουά”. Στην ομάδα της Γαλλίας ο Κατράνης δεν κατέγραψε επίσημη συμμετοχή και δόθηκε δανεικός στη βελγική Μουσκρόν, με την οποία φέτος έπαιξε σε εννέα παιχνίδια σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Υπενθυμίζεται ότι ο Ατρόμητος είχε πουλήσει τον Κατράνη στη Σεντ Ετιέν αντί 800.000 ευρώ.

Ενώ επιστροφή θα είναι και του Αιγύπτιου χαφ, Αμρ Ουάρντα που μετά την  εκπληκτική σαιζόν που έκανε στους Περιστεριώτες επιστρέφει στον Ατρόμητο, μετά την απόφαση του ΠΑΟΚ να διακόψει τον δανεισμό του Γιαννούλη που θα αγωνιστεί στους “ασπρόμαυρους” με τον Ουάρντα να κατεβαίνει ξανά στην Αθήνα ως μέρος αυτής της ιδιότυπης ανταλλαγής δανεικών!

Κινήσεις που αν μη τι άλλο θα δυναμώσουν ακόμη περισσότερο τον 3ο της βαθμολογίας Ατρόμητο, και ενόψει φυσικά του σημαντικού αγώνα με την Ξάνθη στα Πηγάδια την προσεχή Κυριακή

 

Share it