Search

Ένσταση από την Ασπίδα Ξάνθης κατά της Πέρνης που βάζει «φωτιά» στην υπόθεση παραμονής!

Τρίτο ημίχρονο φαίνεται πως έχουμε στην αναμέτρηση της Ασπίδα Ξάνθης με τον Κεραυνός Πέρνης. Όπως πληροφορείται αποκλειστικά το Sportsaddict η Ασπίδα ετοιμάζεται, να καταθέσει ένσταση εις βάρος της Πέρνης, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ήδη τα σχετικά έγγραφα έχουν αποσταλεί στην ΕΠΟ.

Οι άνθρωποι της ομάδας της Ξάνθης προχωρούν στην πράξη αυτή με αφορμή την συμμετοχή του παίκτη του Κεραυνού, Βασίλη Λαζαρίδη, ο οποίος με την εμφάνιση του αυτή αγωνίστηκε με τρίτη ομάδα τη φετινή σεζόν.

Και αυτό καθώς πατάνε στον κανονισμό  που αναφέρει πως ένας ποδοσφαιριστής έχει το δικαίωμα να κάνει μέσα σε μία σεζόν τρεις μεταγραφές, αλλά μπορεί να αγωνιστεί μόνο σε δύο ομάδες. Ο Λαζαρίδης φέτος έχει φορέσει τις φανέλες των Άρη Αβάτου (μέχρι τον Οκτώβρη), Ορφέα Ξάνθης (Οκτώβρη με Δεκέμβρη) και από τον Ιανουάριο βρίσκεται στην Πέρνη.

Η Ασπίδα περιμένει την απόφαση της ΕΠΟ που αν κάνει δεκτή την ένσταση, θα κατοχυρωθεί το ματς υπέρ της θρακιώτικης ομάδας και θα αφαιρεθούν 3 από αυτή της Πέρνης που από τους 22 θα βρεθεί στους 16, ενώ η Ασπίδα στους 13. Αν αυτό συμβεί, τότε θα έχουμε μπροστά μας ένα τελείως διαφορετικό πρωτάθλημα, με τις ομάδες που βρίσκονται κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού να έχουν πλέον περισσότερες ελπίδες για παραμονή.

Το SportsAddict.gr επικοινώνησε και με τις δύο ομάδες. Αμφότερες είναι αισιόδοξες ότι θα δικαιωθούν στην εν λόγω υπόθεση! Με τους ιθύνοντες της Πέρνης μάλιστα να τονίζουν πως έχουν πλήρη γνώση του ΚΑΠ και θεωρούν πως δεν έχουν κάτι να ανησυχούν.

Share it