Search

Videos: Προβλημάτισε στο δεύτερο όμως επιστρέφει απο το ΟΑΚΑ με βαθμό “χρυσάφι” η Ξάνθη!

Για ακόμη μια αγωνιστική η Ξάνθη έδειξε δύο εικόνες και χρειάστηκε ένα πέναλτι στο 97′! για να φύγει με έναν πολύ σημαντικό βαθμό απο το Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας, καταφέρνοντας παράλληλα να φύγει για τέταρτη διαδοχική χρονιά χωρίς ήττα απο την Αθήνα με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό

Στο πρώτο μέρος η Ξάνθη ήταν εξαιρετικά στημένη, μην επιτρέποντας στους “πράσινους” να κάνουν φάσεις στην εστία του Ζίβκοβιτς, ενώ παράλληλα η ομάδα της Θράκης απειλούσε διαρκώς την εστία του Διούδη. Αρχικά στο 11′ με κεφαλιά του Κάστρο και στο 18΄με σουτ του Συλά. Τελικά στο 19′ το εκπληκτικό σουτ του Καντά χτύπησε πάνω στον Κάστρο άλλαξε πορεία και  κατέληξε στα δίχτυα για το 0-1 που έδωσε φτερά στους παίκτες της Ξάνθης

https://webtv.ert.gr/athlitika/athlitikoi-agwnes/football/panathinaikos-a-o-xanthi-gkol-0-1/

Μετά το γκολ οι γηπεδούχοι όπως ήταν λογικό πίεσαν απείλησαν στο 29′ με το δυνατό σουτ του Γιόχανσον να σταματά ο εξαιρετικός για ακόμη μια φορά Ζίβκοβιτς, ενώ κάτι ανάλογο συνέβη και στο 43′ σε σουτ του Μπουζούκη.

Στο δεύτερο μέρος η Ξάνθη ήταν λες και  δεν βγήκε απο τα αποδυτήρια και στο 49′ δέχθηκε την ισοφάριση σε μια φάση διαρκείας με τον Μπουζούκη να σκοράρει ξανά εναντίων της Ξάνθης, είχε σκοράρει και στον πρώτο γύρο στη νίκη του Παναθηναϊκού με 1-0, σε μια φάση που η άμυνα της Ξάνθης δεν είχε σωστή αντίδραση.

https://webtv.ert.gr/athlitika/athlitikoi-agwnes/football/panathinaikos-a-o-xanthi-gkol-1-1/

Μετά το γκολ οι γηπεδούχοι εκμεταλλευόμενοι και την εικόνα της Ξάνθης στο δεύτερο μέρος πίεσαν αρκετά δημιουργούσαν συνεχώς ευκαιρίες στην εστία της Ξάνθης, με τον Ζίβκοβιτς να στήνει “τείχος” και να σταματά όλες τις ευκαιρίες των γηπεδούχων. Μέχρι τουλάχιστον το 65′ όταν σε μια φάση διαρκείας ο Δώνης έκανε το σουτ ο Σιλά γλύτωσε το γκολ διώχνοντας πάνω στην γραμμή όμως ο Κολοβέτσιος πήρε το ριμπάουντ και  με κεφαλιά έκανε το 2-1 για τον Παναθηναϊκό.

https://webtv.ert.gr/athlitika/athlitikoi-agwnes/football/panathinaikos-a-o-xanthi-gkol-2-1/

Και ενώ όλα έδειχναν πως η Ξάνθη θα ξεκινήσει με το αριστερό της υποχρεώσεις της για το 2019 στο πρωτάθλημα, μετά απο εκτέλεση κόρνερ ο Μαυρομάτης έκανε πέναλτι στον Κάστο που καταλόγισε άμεσα ο Ευαγγέλου. Την εκτέλεση  ανέλαβε ο Αργεντινός επιθετικός του ΑΟΞ που νίκησε τον Διούδη για το τελικό 2-2

https://webtv.ert.gr/athlitika/athlitikoi-agwnes/football/panathinaikos-a-o-xanthi-gkol-2-2/

Παναθηναϊκός: Διούδης, Γιόχανσον, Κολοβέτσιος, Μαυρομμάτης, Ινσούα, Κάτσε, Δώνης, Χατζηγιοβάννης, Μπουζούκης (73’ Χατζηθεοδωρίδης), Μουνιέ (60’ Βέργος), Μακέντα (89′ Κουλιμπαλί).

Ξάνθη: Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Λισγάρας, Κασάδο, Σιλά, Κοβάσεβοτς, Καντά (70’ Μπαριέντος), Μπρίτο (81’ Σαρπόνγκ), Ντουρίτσκοβιτς, Μελιόπουλος, Κάστρο.

Share it