Search

Με το «δεξί» στο 2019 θέλει να μπει ο Εθνικός που παίζει με Ηρακλή

Στη Μίκρα Ηρακλής και Εθνικός Αλεξανδρούπολης θα κάνουν ποδαρικό στον Β΄γύρο αλλά και στο 2019 (12η αγωνιστική, 12/1, 19.00, Διαιτητές: Θεμελής, Γεωργιάδης).

Οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στους 10 βαθμούς μαζί με την ΑΕΚ αλλά η «Ενωση» και ο Εθνικός έχουν 4 νίκες, έναντι 2 του Ηρακλή. Στον Α΄γύρο ο Εθνικός επικράτησε με 3-2 σετ του «Γηραιού» στην Αλεξανδρούπολη.

Οι Εβρίτες προέρχονται από την εκτός έδρας νίκη επί της Κομοτηνής με 3-0 σετ και θέλουν να διευρύνουν το σερί τους. Η ομάδα του Σάκη Μουστακίδη προετοιμάστηκε αθόρυβα την περίοδο των εορτών με σκοπό να κρατήσει τις δυνάμεις της και να κάνει την τελική αντεπίθεση με στόχο την 8αδα.

Ο κ. Μουστακίδης είπε: «Ερχεται ένα ντέρμπι μετά από τις γιορτές και στο ξεκίνημα του Β΄γύρου. Ο Ηρακλής καίγεται για βαθμούς όπως και εμείς. Οι δύο ομάδες είναι ισοδύναμες και αυτό φάνηκε και στον Α΄γύρο. Είμαστε σε καλή κατάσταση και έτοιμοι για ένα δύσκολο ματς».

Ο Ηρακλής ενισχύθηκε με τον Αργύρη Μαυροβουνιώτη που άφησε την Ροδίων Άθλησις και την Α2 ανδρών και επέστρεψε στην επαγγελματική κατηγορία. Η συμμετοχή του Λάμπη Μπαμπαλιούτα είναι ακόμα ανοικτή.

Η ομάδα της Θεσ/νίκης θέλει να κάνει ένα νέο ξεκίνημα, το περίφημο restart για το οποίο μίλησε και ο προπονητής της Γιάννης Ορφανός: «Μετά από μία μίνι προετοιμασία και μία περίοδο ανασύνταξης και περισυλλογής μέσα στις γιορτές είμαστε έτοιμοι να κάνουμε το restart που χρειάζεται η ομάδα και θέλει ο κόσμος. Πολλά ακούστηκαν και γράφτηκαν για αλλαγές αλλά ο Ηρακλής στηρίζει τις επιλογές που έγιναν το καλοκαίρι. Κανείς δεν αμφισβητεί την αξία των έμπειρων παικτών μας. Είμαστε σίγουροι πως οι συγκυρίες θα είναι ευνοϊκές και θα καλύψουμε το χαμένο έδαφος. Η έλευση του Αργύρη Μαυροβουνιώτη θα μας βοηθήσει καθώς είναι ένας έμπειρος ακραίος που γνωρίζει την κατηγορία».

Share it