Search

Σε πολικές θερμοκρασίες οι προπονήσεις της Α.Ε.Κομοτηνής, ενδεχόμενο να υπάρχουν παρόμοιες συνθήκες και στο ματς με την Κηφισιά!

Ιγκλού θυμίζει το κλειστό γυμναστήριο του 2ου ΓΕΛ Κομοτηνής, εκεί όπου πραγματοποιεί τις προπονήσεις της και δίνει τους επίσημους αγώνες η Α.Ε.Κομοτηνής.

Οι μεγάλες οικονομικές απαιτήσεις της Volley League (μετακινήσεις, διαμονή, συμβόλαια) σε συνδυασμό με τα πενιχρά έσοδα, τα οποία προέρχονται επί το πλείστον από επιχειρήσεις της περιοχής και κάποια απ’ τα εισιτήρια, έχουν περισφίξει τη θηλιά στον λαιμό της ομάδας, που καλείται να ανταποκριθεί και σε επιπλέον έξοδα, όπως η θέρμανση του κλειστού γυμναστηρίου.

Σε όλη αυτή την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί η τοπική αυτοδιοίκηση (Δήμος Κομοτηνής, Π.Ε. Ροδόπης) δεν έχει συνδράμει για την επίλυση μέρους των προβλημάτων, τουλάχιστον στον βαθμό που υποσχόταν, όταν η ομάδα της Ροδόπης έπαιρνε την άνοδο για την μεγάλη κατηγορία. Θυμίζουμε πως πριν κάποιους μήνες ο Δήμος Κομοτηνής είχε εγκρίνει επιχορήγηση ύψους περίπου 4.000ευρώ απ’ τον προϋπολογισμό του 2018, αφήνοντας παράλληλα υποσχέσεις στους διοικούντες της Α.Ε.Κομοτηνής για επιπλέον βοήθεια μέσα στο 2019. Απ’ το καλοκαίρι, βάσει του οικονομικού σχεδιασμού της ομάδας, είχε προκύψει πως θα χρειαστεί βοήθεια ύψους σχεδόν 37.000 για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις.

Με τον παγετό και τις ιδιαίτερα χαμηλές θερμοκρασίες των τελευταίως ημερών, το κλειστό γυμναστήριο του 2ου ΓΕΛ Κομοτηνής θυμίζει ιγκλού καθώς υπήρχε πρόβλημα με τον καυστήρα, το οποίο επισκευάστηκε τις τελευταίες ώρες με πρωτοβουλία και χρήματα της ομάδας. Όλες αυτές τις μέρες όμως, οι προπονήσεις της ομάδας πραγματοποιούνταν σε πολικές συνθήκες, με το θερμόμετρο εντός κλειστού να μην απέχει σε θερμοκρασία απ ‘  την εξωτερική!

Παρά την επίλυση του εν λόγω ζητήματος, οι διοικούντες καλούνται να αντιμετωπίσουν πλέον και την έλλειψη σε πετρέλαιο, που όπως πληροφορούμαστε, ενδέχεται να αδυνατούν να καλύψουν το ποσό που απαιτείται μέχρι το παιχνίδι με την Κηφισιά το Σάββατο.

Αποτέλεσμα; Ίσως αναγκαστούν οι αθλητές να αγωνιστούν σε θερμοκρασίες κοντά στο 0, και οι θεατές να υποβληθούν σ’ ένα μαρτύριο.

Το ενδεχόμενο αυτό, δεν θέλουν επ’  ουδενί να πραγματοποιηθεί οι ιθύνοντες του συλλόγου, που επιδίδονται σ’  έναν αγώνα δρόμου, ώστε να βρεθεί το απαιτούμενο ποσό.

Share it