Search

Με Τοροσίδη και Μασούρα αλλά χωρίς Σολδάνο στην Ξάνθη ο Ολυμπιακός!

Το πρώτο του ματς για το 2019 δίνει την Τρίτη το απόγευμα (08/01) ο Ολυμπιακός στην Ξάνθη για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας. Με τον Πέδρο Μαρτίνς να ανακοινώνει την αποστολή για την αναμέτρηση αυτή.

Με τον Γιώργο Μασούρα να είναι στην αποστολή. Ο Πορτογάλος τεχνικός είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένος με όσα έχει δείξει έως τώρα το νέο απόκτημα του Ολυμπιακού και τον έχει κανονικά στα πλάνα του, ενώ είναι αρκετά πιθανό να τον δούμε ακόμα και στην αρχική ενδεκάδα. Αντιθέτως η τριάδα των Σισέ, Ομάρ και Ποντένσε αντιμετώπισαν ορισμένα μικροπροβλήματα και ο προπονητής του Ολυμπιακού επέλεξε να τους αφήσει εκτός αποστολής.

Επίσης εκτός έμειναν οι Χριστοδουλόπουλος, Τσιμίκας, Μάνος και ο Σολδάνο που δεν είναι ακόμα σε κατάσταση ετοιμότητας για να πάρει χρόνο συμμετοχής αλλά και ο Γιαννιώτης που δεν υπολογίζεται.

Η αποστολή του Ολυμπιακού για το ματς στην Ξάνθη αποτελείται από τους Σα, Χουτεσιώτη, Καραργύρη, Μεριά, Κούτρη, Μιράντα, Βούκοβιτς, Τοροσίδη, Μαρτίνη, Καμαρά, Μπουχαλάκη, Νάτχο, Φορτούνη, Φετφατζίδη, Γκιλιέρμε, Γιώργο Μασούρα, Ναουέλ, Γκερέρο, Χασάν και Βοΐλη.

Share it