Search

Χρονιά που θέλει να ξεχάσει το 2018 η μπασκετική ΑΕ Κομοτηνής!

Ήταν αναμφίβολα μια πολύ δύσκολη χρονιά αυτή που φεύγει σε μερικές μέρες για την μπασκετική ΑΕ Κομοτηνής, τόσο με τον απροσδόκητο χαμό του Νίκου Ντοσίδη, όσο και με τον υποβιβασμό της ομάδας από την Γ’ Εθνική.

Αναλυτικά η ανακοίνωση-σύνοψη του συλλόγου:

“Το 2018 ήταν μια δύσκολη χρονιά για το τμήμα μπάσκετ. Το πιο σημαντικό και δυσάρεστο ήταν η απώλεια του “δικού” μας Νίκου Ντοσίδη, ο οποίος έφυγε τόσο πρόωρα από την ζωή βυθίζοντας μας όλους στη θλίψη.

Μέσα στο 2018 το τμήμα μπάσκετ της Αθλητικής Ένωσης Κομοτηνής δεν κατάφερε να μείνει στην Γ Εθνική μετα από 3ετη σημαντική παρουσία, παρά την υπερπροσπάθεια που κατέβαλαν οι Βασίλης Στοακης και Μουράτ Μεχμέτ Τσαούς. Στην συνέχεια την σκυτάλη πήραν οι Νίκος Παπαδόπουλος και Μανώλης Δαφτσής που δημιούργησαν ένα νεανικό σύνολο στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΚΑΣΑΜΑΘ.

Παράλληλα η ομάδα μας συνεχίζει την κοινωνική της πολιτική, τόσο με φιλανθρωπικές δράσεις (Συγκέντρωση Τροφίμων για άπορους, Συγκέντρωση Ειδών πρώτης ανάγκης για τους πυροπληκτους κλπ) όσο και με τουρνουά για τους μικρούς μας φίλους (3ον3).”

Share it