Search

Photos: “Κόλλησαν” στο μηδέν Έφηβοι Ξάνθης και ΠΑΣ Γιάννινα

Κόλλησαν στο 0-0 τα τμήματα Κ17 Ξάνθης και ΠΑΣ Γιάννινα, στην αναμέτρηση που έγινε στο αθλητικό κέντρο των Πηγαδίων για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος Κ-17 της Super League,

Το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο με της δύο ομάδες να έχουν αμφότερες καλές στιγμές αλλά χωρίς κάτι ιδιαίτερο. Η φάση του αγώνα χάθηκε για την Ξάνθη στο 85′ όταν ο Κοτόπουλος βρήκε με υπέροχη κάθετη τον Τσιπούρα που βγήκε απέναντι στον Ψεύτη που έσωσε τον ΠΑΣ, ενώ και το σουτ του Τσιτσεκίδη στο 88′ σταμάτησε στον κίπερ των φιλοξενούμενων.

Με αυτό το αποτέλεσμα η ομάδα της Ξάνθης έφτασε τους 19, δύο λιγότερους απο τον ΠΑΣ Γιάννινα. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Δημήτρης Γκαϊτατζής με βοηθούς τους Ραβικάλη και Οικονομίδη της ΕΠΣ Δράμας.

ΑΟ ΞΑΝΘΗ: Κοτσάκης, Τοροσιάν (58′ Αλή), Μανίσογλου, Νιαζήφογλου, Τσιεγγελίδης, Ισαακίδης, Δημητριάδης (46′ Γκαρνέτας), Κοτόπουλος, Τσιτσεκίδης, Μολώνης (72′ Ασήμογλου), Τσιπούρας

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Ψεύτης, Μάκης, Πόγιας, Τσιούτσιος, Ντόντης, Παππάς, Κλεισούρας(71′ Κύρκος), Ντούκας(55′ Πλατιάς), Λέκκας(64′ Λώλης), Ζώνιος(51′ Τασιούλας), Δημητρέλος(93′ Ζιαβρός)

ΔΕΙΤΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΔΩ

Share it