Search

Αργυρό μετάλλιο και εντυπωσιακές εμφανίσεις για Εθνικό & Φάρο στο αναπτυξιακό της Πάτρας!

Το Σαββατοκύριακο 15 & 16 του Δεκέμβρη διεξήχθη το πανελλήνιο αναπτυξιακό πρωτάθλημα πινγκ πονγκ “Πάτρα 2018” με 187 συμμετοχές απ’όλη την Ελλάδα. Οι δύο σύλλογοι της Αλεξανδρούπολης, Εθνικός και Φάρος, συμμετείχαν με 6 αθλητές και μία αθλήτρια.

Την μεγαλύτερη επιτυχία είχε ο 14χρονος Νικηφόρος Μυρος στην κατηγορία των παίδων. Ο Νικηφόρος αποδίδοντας εξαιρετικό πινγκ πονγκ ανέβηκε στο δεύτερο σκαλί του βάθρου και έδειξε για ακόμη μια φορά ότι ανήκει στην ελίτ του αθλήματος.

Φοβερές εμφανίσεις πραγματοποίησε και η φορμαρισμένη Ελισάβετ Χατζηκύρκα κατακτώντας την 5η θέση στις νεάνιδες σε μια κατηγορία που συμμετείχαν όλα τα μεγάλα ονόματα. Αξιόλογη προσπάθεια είχαμε και από τους μικρούς παμπαίδες Βαγγέλη Δερνεξή, Γιώργο Κάλλια και Σωτήρη Σωτηρόπουλο, όπως επίσης και από τους εφήβους Ηλία Σταματόπουλο και Φίλιππο Τσίτσιο.

Η αποστολή της ομάδας μετέβη στην Πάτρα συνοδευόμενη από τους προπονητές της ομάδας Άγγελο Τσίμα και Παναγιώτα Μούρου. Οι αθλητές είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στην στολισμένη Πάτρα και να ζήσουν πολύ όμορφες στιγμές!

Share it