Search

Ετοιμάζει “λίφτινγκ” ενόψει Αβάτου ο Μάρτινς με παιδιά της Ακαδημίας και δυνατά ονόματα!

Η προτελευταία αγωνιστική υποχρέωση του Ολυμπιακού για το 2018 θα είναι το ματς του Κυπέλλου, την Τετάρτη στην Ξάνθη (19/12, 15:00) με αντίπαλο τον Άρη Αβάτου. Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να κάνουν το «τρία στα τρία» στους ομίλους, ολοκληρώνοντας την 4η φάση της διοργάνωσης με το απόλυτο.

Ο Πορτογάλος τεχνικός θα ξεκουράσει πολλούς παίκτες που «τράβηξαν το κουπί» στους προηγούμενους αγώνες με Ξάνθη, Μίλαν και Λαμία, ώστε να γνωρίζει καλύτερα αν μπορεί να υπολογίζει σε περισσότερους παίκτες στο β’ μισό της σεζόν.

Οι «ερυθρόλευκοι» που αναμένεται να ξεκινήσουν ως βασικοί είναι οι Γιαννιώτης, Νικολάου, Ανδρούτσος, Μασούρας, Μάνος αλλά και ο Πάρντο, παίκτες που αν μη τι άλλο δεν μπορεί κανείς να χαρακτηρίσει ως ρεζέρβες με υψηλή κλάση.  Ενώ μετά το ματς με την Λαμία τόνισε πώς θα δώσει ευκαιρίες σε πολλά παιδιά από την Ακαδημία, που θέλει να τα δει να αγωνίζονται, κάτι που δεν αποκλείεται να φέρει την πρώτη συμμετοχή με την Ανδρική ομάδα του Ξανθιώτη χαφ και αρχηγού της Κ19 του Ολυμπιακού, Γιώργου Ξενιτίδη

Share it