Search

Photos: Λύτρωση στο φινάλε για τους Παίδες της Ξάνθης και νίκη επί του Παναιτωλικού

Χάνοντας σωρεία ευκαιριών, ειδικά στο δεύτερο μέρος, η ομάδα Παίδων της Ξάνθης κατάφερε με γκολ στο τελευταίο λεπτό του αγώνα να επικρατήσει με 1-0 του Παναιτωλικού, και να πετύχει την πρώτη της εντός έδρας νίκη.

Η ομάδα του Θόδωρου Καραγιαννίδη παρουσιάστηκαν αρκετά νωθροί στο πρώτο μέρους του αγώνα για την 9η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Παίδων της Super League στο αθλητικό κέντρο των Πηγαδίων. Σε αντίθεση με το δεύτερο μέρος οπού η ομάδα της Ξάνθης ήταν καταιγιστική δημιούργησε αρκετές φάσεις με Ιωσηφίδη, Πατήρα, Παροτσίδη και Ανθουλάκη αλλά δεν μπορούσε να κερδίσει τον Πουλιανά.

Όλα αυτά μέχρι το 83′ οπού μετά ο Κουτσός με κεφαλιά, με αρκετή δόση τύχης, κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα των Αγρινιωτών χαρίζοντας τη νίκη στους Θρακιώτες που με αυτή τη νίκη ανεβαίνουν στους 14 βαθμούς μειώνοντας την διαφορά απο τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ στο -5. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Αντώνης Σιαμάνης με βοηθούς τους Οικονομίδη και Παστιάδη της ΕΠΣ Δράμας.

ΑΟ ΞΑΝΘΗ: Τσομπανίδης, Δημητριάδης, Γιουρούκ (84’ Τυριάκης), Κουτσός, Καραγιαννίδης (57′ Μαρκοσιάν), Μετεντζίδης, Παροτσίδης, Αναστασιάδης, Ανθουλάκης (80′ Κουτσογιάννης), Πατήρας, Ιωσηφίδης.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Πουλιανάς, Γκρεστάι(81′ Κραμπουκούκης), Κουναβάς, Τσαμπάι, Ζεβερδάς, Καλογερόπουλος, Ζέκα, Νικολάου, Ρουπάκης(77′ Μπαρμπαγιάννης), Ταράσης(64′ Μπαγιάτης), Παπαδόπουλος

ΔΕΙΤΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Share it