Search

Photos: Σημαντικό τρίποντο για τον Πανθρακικό κόντρα στην Ελπίδα Σαπών!

Μια σημαντική νίκη ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος κατέκτησε ο Πανθρακικός, επικρατώντας με 1-0 της Ελπίδας Σαπών στο φινάλε του πρώτου γύρου στην Α’ ΕΠΣ Θράκης.

Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να προηγηθούν από το πρώτο δεκάλεπτο στην πρώτη ουσιαστική φάση του παιχνιδιού, προβάδισμα που κατάφεραν να διατηρήσουν μέχρι και το φινάλε του αγώνα. Το πρώτο μέρος ήταν μοιρασμένο, με τους γηπεδούχους ωστόσο να έχουν στο ενεργητικό τους τις κυριότερες τελικές. Στο δεύτερο μέρος η Ελπίδα ανέβασε την απόδοσή της, πίεσε όσο μπορούσε τον Πανθρακικό, ωστόσο της έλειψε η μεγάλη φάση που θα μπορούσε να της χαρίσει κάτι παραπάνω από αυτό το παιχνίδι.

Μόλις στο 9ο λεπτό από ωραία μεταβίβαση του Κόνομι, ο Μουρατίδης βγήκε απέναντι στον Νταφόπουλο, τον οποίο και νίκησε με ωραίο ψηλοκρεμαστό πλασέ για το 1-0. Στο 20′ στην πρώτη καλή στιγμή των φιλοξενούμενων, το σουτ του Ερκάν κόντραρε και στην συνέχεια απομακρύνθηκε σε κόρνερ από τον Μπόσκο. Στο 30′ μετά την σέντρα του Κομνηνού, ο Μπόσκος και πάλι απόκρουσε σε κόρνερ το πλασέ του Ερκάν, ενώ στο 34′ έπειτα από σέντρα του Χατζηιωαννίδη, το θεαματικό ψαλιδάκι του Γρίβα πέρασε άουτ.

Στις αρχές του δευτέρου μέρους ο Μπόζης ανατράπηκε στην περιοχή από τον Καραγιαννίδη, με τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται έντονα, αλλά τον ρέφερι Κακουλίδη που ήταν κοντά στη φάση να αφήνει το παιχνίδι να εξελιχθεί. Στο 49′ το σουτ του Μουρατίδη κατέληξε άουτ, στο 67′ ο Νταφόπουλος απόκρουσε ενστικτωδώς σε κόρνερ το πλασέ του Σαμαρά, ενώ στο 75′ το φάουλ του Εμρέ πέρασε πάνω από τα δοκάρια.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Κακουλίδης που είχε για βοηθούς τους Δανδανίδη και Καραγιάννη.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΠΣ Πανθρακικός (Γεμενετζής): Μπόσκος, Τσαγκαλίδης, Τσορτανίδης, Ζήκος, Καραγιαννίδης, Κόνομι (46′ Βελή Μεμέτ Χακάν), Γρίβας, Ξενάκης, Σαμαράς (81′ Δερμιτζάκης), Μουρατίδης (Βασιλακάκης), Χατζηιωαννίδης (76′ Παύλου).

Ελπίδα Σαπών (Χαριτόπουλος): Νταφόπουλος, Χαριτόπουλος, Καρανικόλαος, Μπαμπούρης (46′ Ρούφος), Εμμανουήλ, Φούντας, Μεμέτ Εμρέ, Κομνηνός (85′ Κουτεντάκης), Μπόζης (85′ Καροτενούτο), Αμέτ Ερκάν, Κουτζής (68′ Παπαδόπουλος).

 

Share it