Search

Οι απουσίες “κόστισαν” στον Ορφέα Ξάνθης!

Το έργο του Ορφέα Ξάνθης ήταν δύσκολο στο Παραλίμνιο. Είχε να αντιμετωπίσει τον “πληγωμένο εγωισμό” των περσινών πρωταθλητών, που ήθελαν να “δώσουν απαντήσεις” και έπρεπε να το κάνουν χωρίς τρεις σημαντικούς ποδοσφαιριστές. 3-1 το τελικό αποτέλεσμα.

Ο Μπάμπης Χατζημεστής δεν μπορούσε να υπολογίζει στον τραυματία Τορομανίδη (θα κάνει εγχείρηση στη μύτη τη Δευτέρα) και τους τιμωρημένους Μακράκη και Χιντ Ιμέρ. Οι γηπεδούχοι μπήκαν αποφασισμένοι στον αγωνιστικό χώρο και κατάφεραν να προηγηθούν πριν συμπληρωθεί το εικοσάλεπτο με τον Λιάρα (18′).  Ο ποδοσφαιριστής των Σερραίων με ωραία ατομική ενέργεια έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα, διώχνοντας το άγχος απ’ τους συμπαίκτες του. Ο Ορφέας προσπάθησε να ισορροπήσει και να “πάρει μέτρα” στον αγωνιστικό χώρο, αλλά δεν μπορούσε να απειλήσει την εστία του Γουναρίδη. Όχι βέβαια πως ο Ρούφος αισθάνθηκε ιδιαίτερη πίεση…

Οριστικά την πλάστιγγα στην πλευρά των γηπεδούχων έγειρε ο πρώην επιθετικός του Πανθρακικού και του Έβρου Σουφλίου, Μπάμπης Ζυγκερίδης. Ο Σερραίος φορ με δύο τέρματα στο δεύτερο ημίχρονο, μέσα σε κάτι λιγότερο από δέκα λεπτά (54′ και 61′) τελείωσε τις όποιες ελπίδες του Ορφέα να φύγει με κάτι καλό απ’ το παιχνίδι. Παρόλα αυτά οι ποδοσφαιριστές του Μπάμπη Χατζημεστή δεν “πέταξαν λευκή πετσέτα”, αλλά προσπάθησαν να παλέψουν το ματς. Ο Γιάννης Καραγκιόζης στο 69′ μείωσε σε 3-1 ανανεώνοντας τις όποιες ελπίδες της ομάδας του, αλλά ο Ορφέας όσο και αν προσπαθούσε δεν μπορούσε να απειλήσει ουσιαστικά τον καλό σήμερα Απόλλωνα.

Απόλλων Παραλιμνίου (Δημητρίου): Γουναρίδης, Τριανταφύλλου Δ., Τάκας, Κουτζαβασίλης, Μερετζιώτης, Τριανταφύλλου Κ., Λιάρας, Δέντσας, Ζυγκερίδης, Καριοφύλλης Β., Λαζαρίδης.

Ορφέας Ξάνθης (Χατζημεστής): Ρούφος, Τζαμπάζ, Κατρανίτσας, Χσάνογλου, Μπουνταγκίδης, Μαυρόπουλος, Καραγκιόζης Β., Πασχαλάκης, Ξαντινίδης, Χαλήλ, Καραγκιόζης Γ.

Share it