Search

Ήττα με παράπονα από τον πρωτοπόρο Νέστο Χρυσούπολης για τον ΠΑΟΚ Κοσμίου!

Την με 0-3 από τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας, Νέστο Χρυσούπολης, γνώρισε ο ΠΑΟΚ Κοσμίου στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής!

Σε ένα ματς που διεξήχθη σε βαρύ αγωνιστικό χώρο λόγω της έντονης βροχόπτωσης που είχε προηγηθεί, οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που είχαν την μεγάλη ευκαιρία στο πρώτο μέρος. Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν την απόδοσή τους και κατάφεραν να φύγουν με το διπλό της νίκης, καθαρίζοντας το ματς στο τελευταίο δεκάλεπτο.

Στο 35ο λεπτό το Κόσμιο έχασε μεγάλη ευκαιρία να αποκτήσει το προβάδισμα, με τον Τζατζανά να αστοχεί με κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής. Στο 57′ ο Νέστος μπήκε μπροστά στο σκορ, οταν ο Μπέλιτς σκόραρε με προβολή μετά από σέντρα, σε μια φάση που ωστόσο οι ασπρόμαυροι διαμαρτυρήθηκαν έντονα για οφσάιντ. Στο 75′ οι γηπεδούχοι κέρδισαν ένα φάουλ πάνω σχεδόν στην γραμμή της περιοχής, ζητώντας παράλληλα και δεύτερη κίτρινη εις βάρος των φιλοξενούμενων, με τον ρέφερι να έχει διαφορετική άποψη και τους αμυντικούς στην συνέχεια να απομακρύνουν την εκτέλεση του Κυριακόπουλου.

Στο 82ο λεπτό η Χρυσούπολη βγήκε στην κόντρα επίθεση, ο Παρουτσής είδε το σουτ που επιχείρησε να σταματά στο δοκάρι, όμως στην επαναφορά ο Καθάριος σκόραρε για το 0-2. Το τελικό 0-3 διαμορφώθηκε στο 88′ με το σουτ στην κίνηση του Μκρτσιάν.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Κεφίλης που είχε για βοηθούς τους Τερζόπουλο και Κυριαζή.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΑΟΚ Κοσμίου (Αϊβάζης): Δεληγιάννης, Νάνος, Τάτσιος (35′ Λεβεντέλλης), τριάντος, Πλασταράς, Ταχτσόγλου (83′ Βουλγαρίδης), Στοΐνοβιτς, Τζατζανάς (73′ Καρασιούνας), Ρουμπιές, Κυριακόπουλος, Μαυράκης (64′ Χατζητουλούσης).

Νέστος Χρυσούπολης (Κετσιεμενίδης): Αθανασίου, Καθάριος, Μαϊντάνος (86′ Τσελέπης), Χούτσινετς, Μκρτσιάν, Ευθυμιάδης, Παρουτσής (53′ Γκουτσίδης), Τζαμπέγια (53′ Παπαδόπουλος), Μελισσόπουλος (77′ Περσίδης), Μπέλιτς.

Photo Credits: Καβάλα Πάμε Γήπεδο

Share it