Search

Με Χακή αλλά και τρεις σημαντικές απουσίες κόντρα στον Απόλλωνα Παραλιμνίου ο Ορφέας Ξάνθης!

Με σημαντικά προβλήματα ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ο Ορφέας Ξάνθης για το δύσκολο Κυριακάτικο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Απόλλωνα στο Παραλίμνιο Σερρών(15:00, LIVE Sportsaddict)

Ο Μπάμπης Χατζημεστής δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Ηλία Μακράκη, που εκτίει την 4η απο της 5 αγωνιστικές  της τιμωρίας του, αλλά και του Χίντ Ιμέρ που συμπλήρωσε 4 κίτρινες και θα χάσει το Κυριακάτικο ματς όπως και ο άτυχος Θόδωρος Τορομανίδης που έσπασε την μύτη του στο ματς με το Νέστο και θα ταξιδέψει στην Θεσσαλονίκη οπού την Δευτέρα θα εγχειριστεί.

Κάτι που προβλημάτισε ιδιαίτερα όλη την εβδομάδα τον τεχνικό του Ορφέα καθώς πρόκειται  για τρεις βασικότατους ποδοσφαιριστές. Στα θετικά η επιστροφή του Χακή Τζαμπάζ που εξέτισε και έρχεται να δώσει λύσεις στα μετόπισθεν.

Με το πέρας της τελευταίας προπόνησης ανακοινώθηκε η αποστολή που απαρτίζεται απο τους: Ρούφο, Μαυρόπουλο Γ., Κατρανίτσα, Μπαϊρακτάρ, Μπουνταγκίδη, Καραγκιόζη Β., Χασάνογλου, Χατζηπαπά, Μαυρόπουλο Λ., Ζιγκολάρι, Καλλίδη, Καραγκιόζη Γ., Χαλίλ Ιμπράμ, Χακή Τζαμπάζ, Λαζαρίδη, Πασχαλάκη, Μουμίνογλου και Ξαντινίδη,

Share it