Search

Ο Παναγιώτης Αμοιρίδης νέος προπονητής του Λεύκιππου Ξάνθης! Ντεμπούτο με τοπικό ντέρμπι

Δεν άργησε να βρει τον αντικαταστάτη του Σωτήρη Κοκκινόπουλου(θυμηθείτε εδώ την είδηση της αποχώρησης) ο Λεύκιππος Ξάνθης που συμφώνησε και ανακοίνωσε τον Παναγιώτη Αμοιρίδη.

Ο Θεσσαλονικιός προπονητής  ο οποίος εργάστηκε στο παρελθόν στο τεχνικό τημ του Ηρακλή ως βοηθός, και ως πρώτος προπονητής στους πάγκους των Αγρινίου, Ευκαρπίας και του Ερμή Λαγκαδά, αναλαμβάνει άμεσα την τεχνική καθοδήγηση της ομάδας και μάλιστα αναμένεται να κάνει ντεμπούτο στο μεγάλο ματς της Κυριακής με την Ασπίδα Ξάνθης.

Μάλιστα το βράδυ πραγματοποίησε και την πρώτη του προπόνηση στο Αμοιρίδειο. Αφού παρουσιάστηκε από την Διοίκηση στους παίκτες , ο κ.Αμοιρίδης «στρώθηκε στη δουλειά» καθώς όλοι στον Λεύκιππο γνωρίζουν την μεγάλη σημασία που έχει το παιχνίδι την Κυριακής απέναντι στην Ασπίδα.

Η ανακοίνωση του Λεύκιππου αναφέρει:

Ο ΑΟ Λεύκιππος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συνεργασία του με τον προπονητή κ. Παναγιώτη Αμοιρίδη. Ο κ. Αμοιρίδης , ο οποίος εργάστηκε στο παρελθόν στο τεχνικό τημ του Ηρακλή, του Αγρινίου, της Ευκαρπίας και του Ερμή Λαγκαδά, αναλαμβάνει την τεχνική καθοδήγηση της ανδρικής ομάδας.

Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο του!

Share it