Search

“Κυανόλευκη” υπόθεση η κορυφή των σκόρερ της Α’ ΕΠΣ Ξάνθης! Οι σκόρερ των 201 γκολ μετά απο 10 στροφές

Με δέκα στροφές να έχουν ήδη διεξαχθεί το ενδιαφέρον μεγαλώνει στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣ Ξάνθης, οπού σιγά σιγά έχοντας παίξει το 1/3 του πρωταθλήματος αρχίζουν να ξεχωρίζουν οι ομάδες που θα παλέψουν για τον τίτλο αλλά και αυτές που θα παλέψουν για την παραμονή τους.

Το εντυπωσιακό της υπόθεσης είναι πως ήδη σε μόλις 10 στροφές έχουν σημειωθεί ήδη 201 τέρματα σε ένα άκρως παραγωγικό ξεκίνημα για το πρωτάθλημα. Οπού μάλιστα στην κορυφή των σκόρερ έχουμε δύο ποδοσφαιριστές του Ηρακλή Ζυγού, με τους Νεκτάριο Πιλτικάκη και Κυριάκο Κωφίδη να έχουν σκοράρει απο 7 τέρματα.

Ένα γκολ λιγότερο έχουν οι Γιάννης Καζάκης και Μαξούμ Σαλήογλου, ενώ στα πέντε είναι οι Χασιώτης, Παρσαντανιάν και Σογκάνι. Έντεκα ποδοσφαιριστές ισοβαθμούν στα 4 τέρματα, γενικά να σημειώσουμε πως την μεγαλύτερη παρουσία στους πρώτους 18 σκόρερ της Α’ ΕΠΣ Ξάνθης απο 3 ποδοσφαιριστές έχουν Ηρακλής Ζυγού και Αναγέννηση Θαλασσιάς, απο δύο οι Φίλιππος Δροσερού, Απόλλων Ξάνθης, και Εχίνος Σπορ. Απο μια παρουσία έχουν οι Βιστωνίδα, Πετεινός, Κεντητή, Διομήδεια και Μάνδρα.

Αναλυτικά οι 18 πρώτοι σκόρερ της κατηγορίας είναι οι:

7 ΓΚΟΛ: Νεκτάριος Πιλτικάκης, Κυριάκος Κωφίδης (Ηρακλής Ζυγού)

6 ΓΚΟΛ: Γιάννης Καζάκης (Αναγέννηση Θαλασσιάς), Μαξούμ Σαλήογλου(Φίλιππος Δροσερού)

5 ΓΚΟΛ: Άγγελος Χασιώτης(Ηρακλής Ζυγού), Σταύρος Παρσαντανιάν(Απόλλων Ξάνθης), Δημήτρης Σογκάνι(Ερμής Μάνδρας)

4 ΓΚΟΛ: Κώστας Κουτίνης, Πέτρος Πεντεζίδης(Αναγέννηση Θαλασσιάς), Ζαχαρίας Τζεβελέκης(Βιστωνίδα), Γαβριήλ Καμπουρίδης(Άρης Πετεινού), Ερσάλ Χασάνογλου(Φίλιππος Δροσερού), Αμέτ Αχμέτογλου(Κεντητή), Παναγιώτης Κατσιλίδης(Απόλλων Ξάνθης), Εγιούπ Χατζηχασάνογλου, Γιούρι Πετρόφ(Εχίνος Σπορ), Πασχάλης Νικάκης(Απόλλων Διομηδείας), Μάνος Χαραλαμπίδης(ΑΕ Ξάνθης)

Share it