Search

Με αύρα…Αλή Μπαρή το εντυπωσιακό 2/2 του Φίλιππου Δροσερού!

Μια εβδομάδα μετά το διπλό στην Διομήδεια ο Φίλιππος Δροσερού επιβεβαίωσε πως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση κερδίζοντας με εμφατικό τρόπο τον Άτλα Σελίνου με 5-1.

Η περίοδο του εξαιρετικού φορμαρίσματος που φέρνει τον νεοφώτιστο Φίλιππο στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας έχει ονοματεπώνυμο, και φυσικά οφείλεται εν πολλοίς και στην επιστροφή του Αλή Ογλού Μπαρή που σε δύο εμφανίσεις μετά 2 τέρματα έχοντας δώσει και 3 ασίστ! και γενικά έχοντας συμμετοχή στα 5 απο τα 7 γκολ της ομάδας του στα δυο ματς που αγωνίστηκε.

Κόντρα στο Σέλινο στο πρώτο του ματς μπροστά στο φίλαθλο κοινό του Δροσερού, ο Μπαρή όπως και στο πρώτο του ματς, με ασίστ στον Χασάνογλου Ερσάλ, δημιούργησε το πρώτο γκολ της ομάδας του με ασίστ στον Μαξούμ Σαλήογλου  που έκανε το 1-0 στο 25′ ενώ στο 40′ με δική εκτέλεση ήρθε το 2-0 απο τον Ντοβάν Ρετζέπογλου.

Στο 60′ ο πολύπειρος μεσοεπιθετικός με εξαιρετική ατομική ενέργεια πέτυχε το πρώτο του γκολ με την φανέλα του Φίλιππου εν μέσω αποθέωσης απο κόσμο και συμπαίκτες, ενώ στο 65′ με υπέροχη εκτέλεση φάουλ  σκόραρε εκ νέου για το 4-0! Το τελικό 5-1 διαμορφώθηκε με τέρματα του Τσακίρ Σουλεϊμάν Τζέμ στο 71′ και του Παπαευαγγέλλου να μειώνει στο φινάλε.

Απο  την ημέρα που μεταγράφηκε στον Φίλιππο ο Αλή Μπαρή αναμφισβήτητα αποτέλεσε την μεταγραφή του καλοκαιριού στην ΕΠΣ Ξάνθης, και δεδομένα για όσο αγωνιστεί θα ανεβάζει επίπεδο την ήδη πολύ καλή ομάδα του Δροσερού δίνοντας στον Ρωμανό Κοντογιαννίδη ένα εξαιρετικό “όπλο” στην επιστροφή του Φίλιππου στα “σαλόνια” του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Ξάνθης. Δεδομένο άλλωστε πως για όσο θα αγωνιστεί, προτού αναχωρήσει εκ νέου Ολλανδία για λόγους εργασίας, ο Φίλιππος Δροσερού έχοντας και  την αύρα της παρουσίας του Αλή Μπαρή αναμένεται να προσφέρει πολύ ωραίο θέαμα.

Share it