Search

Βράβευσε αθλητές & προπονητές του ΟΕΓΑ ο δήμαρχος Αλεξ/πολης, στο τραπέζι και πάλι το “Σπίτι της Γυμναστικής”

Το Σάββατο 1 Δεκεμβρίου τα παιδιά των αγωνιστικών τμημάτων του Ο.Ε.Γ.Α που συμμετείχαν στο διεθνές τουρνουά ”LYOBTSO SOLASKI” στις 24 – 25 Νοεμβρίου, στο BLAGOEVGRAND της Βουλγαρίας, βραβεύτηκαν μαζί με τους προπονητές τους από τον δήμαρχο Αλεξ/πολης Βαγγέλη Λαμπάκη.

Δείτε παρακάτω όλα όσα ειπώθηκαν:

Μετά την επίσκεψη ακολούθησε δελτίο Τύπου του ΟΕΓΑ που αναφέρει τα εξής:

Το Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2018, τα παιδιά απο τα αγωνιστικά τμήματα του Ο.Ε.Γ.Α που συμμετείχαν στο διεθνές τουρνουά ”LYOBTSO SOLASKI” στις 24 – 25 Νοεμβρίου, στο BLAGOEVGRAND της Βουλγαρίας, επισκέφτηκαν, κατόπιν πρόσκλησης του ,τον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης.

Ο κύριος Λαμπάκης τα βράβευσε για τις σημαντικες τους επιτυχίες με αναμνηστική πλακέτα και αναμνηστικά διπλώματα. Απένειμε τα εύσημα στα παιδιά και στους γονείς για τις τεράστιες προσπάθειες που κάνουν και για τις επιτυχίες που φέρνουν στην πόλη μας.

Υποσχέθηκε για ακόμη μια φορά λύσεις στο μακροχρόνιο πλέον πρόβλημα της στέγασης του αθλήματος της ενόργανης γυμναστικής, που και ο ίδιος αποκάλεσε ευγενές άθλημα και παραδέχτηκε ότι οι υπάρχουσες υποδομές αδικούν τον σύλλογο.

Ως Διοίκηση του Ο.Ε.Γ.Α. αποφασίσαμε να απέχουμε από την συγκεκριμένη εκδήλωση ως ένδειξη διαμαρτυρίας και να μην επιτρέψουμε να χρησιμοποιηθεί ο σύλλογος για προεκλογική χρήση. Τα παιδιά τίμησαν τον Δήμαρχο με την επίσκεψη τους μαζί με τους γονείς. Απόλαυσαν την τιμητική βράβευση που δικαιούνται, μία τιμή που κέρδισαν επάξια.

Πέρασαν πολλά χρόνια με υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα, χωρίς συγκεκριμένη στρατηγική, χωρίς στόχους και προτεραιότητες. Η ενόργανη γυμναστική δεν είναι άθλημα τελευταίας προτεραιότητας. Αναμένουμε πλέον πράξεις και έργα.

Τα παιδιά με την υποστήριξη των γονέων τους, μας προσφέρουν τακτικότατα συγκινήσεις που μας κάνουν υπερήφανους. Τι ζητούν ως επιβράβευση; Το αυτονόητο.

Ένα κατάλληλο περιβάλλον για να γυμνάζονται και κάποιες σωστές υποδομές για να επενδύσουν τον εαυτό τους και τα όνειρα τους σε αυτό που αγαπούν. Για να προβάλλουν τον Δήμο μας σε όλο τον κόσμο.

Έχουμε τεράστια ευθύνη απέναντι τους. Ο Δήμος Αλεξανδρούπολης έχει μεγάλες προοπτικές για να γίνει Φάρος του Αθλητισμού Πανελλαδικά.

“Συν Αθηνά και χείρα κίνει”! Αν δεν το συνειδητοποιήσει αυτό η Δημοτική Αρχή τότε ο Αθλητισμός στον Δήμο θα αρχίσει να μαραζώνει και οι ένδοξες στιγμές θα εμφανίζονται σπανιότερα και σύντομα θα αφανιστούν.

Η δίψα, η αγάπη, η αφοσίωση και τα ταλέντα υπάρχουν. Ας βοηθήσουμε όλοι να ενισχυθούν και να αξιοποιηθούν.

Ο Αθλητισμός είναι Πολιτισμός και ο Δήμος Αλεξανδρούπολης αξίζει και πρέπει να πρωτοστατεί παντού.

Share it