Search

Photos: Μένει σε τροχιά τίτλου ο Ηρακλής Ζυγού με διπλό επί του Απόλλωνα στην Διομήδεια

Με την επιθετική της γραμμή για ακόμη ένα ματς να είναι “on fire” ο Ηρακλής Ζυγού έκαμψε την αντίσταση του Απόλλωνα και έφυγε νικητής απο την Διομήδεια με 3-0.

Το ξεκίνημα του ματς πάντως δεν έδειχνε πως θα φύγει με άνετο διπλό ο Ηρακλής με τους γηπεδούχους να στέκονται εξαιρετικά και μάλιστα να έχουν την πρώτη σημαντική φάση στο ματς αυτοί, όμως η κεφαλιά του Νταλή στο 22′ σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι του Ευκαρπίδη. Δέκα λεπτά αργότερα η ομάδα του Ζυγού κατάφερε να πάρει το προβάδισμα σε μια φάση που ενεπλάκησαν οι δύο πρώτοι σκόρερ του πρωταθλήματος, με τον Πιλτικάκη να κερδίζει το πέναλτι μετά απο ανατροπή απο τον Χούπτερη με τον Κυριάκο Κωφίδη να ευστοχεί απο τα 11μέτρα και να κάνει το 0-1 που έμεινε μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη η ομάδα του Γιάννη Δημητριάδη μπήκε πολύ δυνατά και στο 46′ έκανε δύο τα τέρματα της, όταν μετά απο σέντρα του Κωφίδη ο Τηλαβερίδης με ωραίο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-2, ενώ λίγο αργότερα η ομάδα του Ζυγού άγγιξε το τρίτο γκολ όμως η κεφαλιά του Τιφτίκη πέρασε δίπλα απο το δοκάρι. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν όμως το τέρμα που σημείωσαν στο 75′ με τον Τσουκαταρίδη ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Το τελικό 0-3 διαμόρφωσε στο 88′ ο Γιάννης Τσάνη με πλασέ μετά απο σέντρα του Βαγγέλη Τιφτίκη

Παραμένει στην 2η θέση με 22 βαθμούς ο Ηρακλής Ζυγού έχοντας μάλιστα και την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος με 30 τέρματα ενεργητικό, άλλωστε οι δύο πρώτοι σκόρερ του πρωταθλήματος είναι οι δικοί της Κωφίδης και Πιλτικάκης ενώ ψηλά στην λίστα είναι και ο Χασιώτης. Παρά την ήττα η ομάδα του Γιάννη Λεοντίδη έδειξε θετικά δείγματα, κσι πλέον άπαντες στην Διομήδεια στρέφουν την προσοχή τους στους δύο “τελικούς” με Σέλινο και Απόλλωνα Ξάνθης.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Βασίλης Ουζουνίδης με βοηθούς τους Ιρφάν Οτουζμπίρ και Γιώργο Γκώγο.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΙΟΜΗΔΕΙΑΣ: Χούπτερης, Λιόντος(55′ Σερνισλίδης), Νταλής(50′ Τσουκαταρίδης), Νικολαίδης, Ρουμπινίδης, Αθανασόπουλος, Κωνσταντινίδης Κ., Μπουρντούνης, Νικάκης(65′ Κωνσταντινίδης Στρ.), Καραμπατζάκης, Κυριακίδης(55′ Μπαρσεγιαννίδης)

ΗΡΑΚΛΗΣ ΖΥΓΟΥ: Ευκαρπίδης, Τενεκές, Τιφτίκης, Μαλκότς, Ψαρόπουλος, Τσακιράκης(78′ Καράμπελας), Τηλαβερίδης(60′ Τσάνη), Παπαδόπουλος(70′ Ξουπλίδης), Πιλτικάκης(70′ Αρκούδας), Χασιώτης, Κωφίδης

Share it