Search

Ο Εθνικός είναι εδώ! Μεγάλη νίκη επί του Παραλιμνίου και ζωντανός στη μάχη της παραμονής!

Μία τεράστια νίκη κόντρα στον περσινό πρωταθλητή του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής Απόλλωνα Παραλιμνίου πανηγύρισε ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης με 1-0, μία εβδομάδα μετά το τρίποντο επί της ΑΕ Καλαμπακίου με το ίδιο σκορ.

Σε ένα κακό ποιοτικά παιχνίδι, ο Εθνικός ήταν σοβαρός, αποτελεσματικός, έπαιξε με πάθος και πήρε αυτό που ήθελε κόντρα σε μία ομάδα με πολύ πιο υψηλό μπάτζετ από αυτόν, η οποία την περσινή σεζόν συμμετείχε στα μπαράζ ανόδου για τη Football League.

Οι Εβρίτες ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα του ματς, δεν είχαν πολλές ευκαιρίες αλλά την μία που τους παρουσιάστηκε στο πρώτο μέρος την έκαναν γκολ. Στο 27′ η ομάδα της Θράκης θα χάσει μεγάλη ευκαιρία όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Μαλτέζου, ο Πεταλωτής θα πάρει την κεφαλιά και ο Σαββίδης θα αποκρούσει εντυπωσιακά στη γωνία του. Στο 43′ μετά από απομάκρυνση της άμυνας του Απόλλωνα η μπάλα θα φτάσει στον Πατσιώρα ο οποίος θα σουτάρει μέσα από την περιοχή, θα ευστοχήσει και θα δώσει το προβάδισμα στον Εθνικό.

Στο β’ ημίχρονο το Παραλίμνιο είχε την κατοχή της μπάλας, αλλά η ομάδα του Μιχάλη Φλώρου ήταν εξαιρετική ανασταλτικά και δεν επέτρεψε στους φιλοξενούμενους να πραγματοποιήσουν ούτε μία κλασική ευκαιρία.

Στην επόμενη αγωνιστική ο Εθνικός έχει ακόμα έναν «τελικό» καθώς φιλοξενείται από την Ασπίδα Ξάνθης.

Συνθέσεις: 

Εθνικός Αλεξανδρούπολης (Φλώρος): Αρβανίτης, Δορουγιδένης, Πεταλωτής, Λίτσιος, Σωτηράκης, Κούπας, Μαλτέζος (79′ Μαρασλής), Πατσιώρας (89′ Γκαβανόζης), Γκαϊδατζής, Δεδελούδης (74′ Σιδηρόπουλος), Κολονέρος (69′ Γκουντενούδης).

Απόλλων Παραλιμνίου (Δημητρίου): Σαββίδης, Λιάρας, Κουτζαβασίλης, Μερεσιώτης, Δέντσας, Τριανταφύλλου Κ. (88′ Παναγιωτίδης), Ζυγκερίδης Χ., Λαζαρίδης (82′ Καριοφύλλης Ι.), Τάκας, Κεχαγιάς (58′ Μπονέρης), Τριανταφύλλου Δ.

Διαιτητής: Γιαπουτζής – Βοηθοί: Τζιβαρτζίδης, Τραούδας

 

Share it