Search

Την “γλίτωσε” με ράμματα ο Λάζαρος Παπαδόπουλος του Νέστου που το παλεύει για Απόλλων Παραλιμνίου!

Μεγάλο διπλό πέτυχε στις Σέρρες επί του Πανσερραϊκού ο Νέστος Χρυσούπολης του Κυριάκου Κετσιεμενίδη που διατηρήθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας όντας μάλιστα και αήττητη για 8ο ματς.

Ωστόσο η νίκη αυτή του Νέστου είχε και μια άτυχη στιγμή όταν στο 70′ ο ξανθιώτης μεσοαμυντικός της ομάδας της Χρυσούπολης, Λάζαρος Παπαδόπουλος σε μια προσπάθεια να πάρει κεφαλιά χτύπησε κεφάλι με κεφάλι με αντίπαλο και μεταφέρθηκε άμεσα στο Νοσοκομείο Σερρών καθώς “άνοιξε” το κεφάλι του, με το Νίκο Μελισσόπουλο να περνά στην θέση του στο 73′.

Μια και το χτύπημα ήταν στο κεφάλι ήταν δικαιολογημένη η ανησυχία όλων, χαρακτηριστικό πως στο τέλος του αγώνα ο ξανθιώτης τεχνικός του Νέστου πέρα απο τη νίκη αναφέρθηκε και στον τραυματισμό του Παπαδόπουλου όπως έκαναν και οι γηπεδούχοι.

Ευτυχώς τα νέα για τον ξανθιώτη ποδοσφαιριστή είναι  ευχάριστα, καθώς μετά τις εξετάσεις και ακτινογραφίες που υποβλήθηκε δεν βρέθηκε κάτι ανησυχητικό, με τον γιατρό να του κάνει ράμματα.  Με τον νεαρό μεσοαμυντικό να κρίνεται μέσα απο τις προπονήσεις αν θα είναι σε θέση να βοηθήσει το Νέστο στο δεύτερο συνεχόμενο ντέρμπι εκτός έδρας αυτή την φορά στο Παραλίμνιο κόντρα στον τοπικό Απόλλωνα.

Photo Credit: Serressport.gr

Share it