Search

Τρίποντο κόντρα στην ΕΠΣ Θράκης και κορυφή για τους Παίδες της ΕΠΣ Έβρου (photos)

Πραγματοποιώντας μία εξαιρετική εμφάνιση και πετυχαίνοντας δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο, οι Παίδες της ΕΠΣ Έβρου έκαναν το 2 στα 2 στο πρωτάθλημα επικρατώντας 4-1 της ΕΠΣ Θράκης στο στάδιο «Φώτης Κοσμάς».

Το σκορ άνοιξε στο 13′ ο Γκουτζιμίσης, ενώ στο 27′ ο Γκιόκας έκανε το 2-0. Στο 33′ ο Τοζακίδης μείωσε σε 2-1 για την ομάδα της Ροδόπης, αλλά στο β’ μέρος οι παίκτες του Τάκη Λαμπίδη «κλείδωσαν» τη νίκη.

Αρχικά ο Μάιμος ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 3-1 στο 57′ και στη συνέχεια ο Τσορμπατζούδης διαμόρφωσε το τελικό σκορ στο 68′ (να θυμίσουμε ότι στους Παίδες η διάρκεια του κάθε ημιχρόνου είναι 35 λεπτά).

Έτσι οι Εβρίτες είναι πλέον μόνοι πρώτοι στην κορυφή της βαθμολογίας με 6 βαθμούς και στην επόμενη αγωνιστική αντιμετωπίζουν την Καβάλα.

Συνθέσεις:

ΕΠΣ Έβρου (Λαμπίδης): Κοτζιακάλφας, Κουρτελάκης, Μιχαλιτσλής, Καλαϊτζίδης, Παπαδάκης, Γιαννακίδης, Γκιόκας, Καλαμαράς, Γκουτζιμίσης, Τουφάκης, Τσελεμπάκης.

Αγωνίστηκαν και οι: Μάιμος, Ζαφειρόπουλος, Τσορμπατζούδης, Αλμετίδης, Χάμος, Σιωπίδης, Κοκκινίδης.

ΕΠΣ Θράκης (Μπόζης): Λυμπερίδης, Χασάν, Κραββαρίτης, Σαλήμ, Τσώλας, Μάλλες, Τοζακίδης, Γκουτάκης, Μεμέτ, Ξανθοπουλίδης, Φραγκίσκος.

Αγωνίστηκαν και οι: Αλή, Μαρκόπουλος, Σαλαμανάκης, Οικονόμου, Σαλπιγγίδης.

Διαιτητής: Γιαπουτζής – Βοηθοί: Γκοντόλιας, Τζιβαρτζίδης

Περισσότερες φωτογραφίες από τον αγώνα με ένα κλικ εδώ!

Share it