Search

Με ξανθιώτικο τέρμα απέδρασε απο το Καλαμπάκι και ανεβαίνει ο Απόλλων Παραλιμνίου!

Τρίτη σερί  νίκη στο πρωτάθλημα πέτυχε η ομάδα του  Απόλλωνα Παραλιμνίου  κερδίζοντας μέσα στο Καλαμπάκι την τοπική ΑΕΚ με 1-0, δείχνοντας ότι ξαναβρίσκει το καλό  αγωνιστικό του πρόσωπο.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε στο 30′ ο Ξανθιώτης επιθετικός Γιώργος Λαζαρίδης με σουτ μέσα απο την περιοχή μετά απο πάσα του Λιάρα.. Ο αγώνας παρά την βροχή έγινε ήταν συναρπαστικός , ενώ ο αγωνιστικός χώρος ήταν σε άριστη κατάσταση με αμφότερες της ομάδες να έχουν τις στιγμές τους.

PictureΠέρα απο τον “χρυσό σκόρερ” πολύ καλός ήταν και ο πρώην τερματοφύλακας των τμημάτων Υποδομής της Ξάνθης Νεόφυτος Σαββίδης με καίριες επεμβάσεις. Η ομάδα του Παύλου Δημητρίου την επόμενη αγωνιστική έχει μεγάλο ματς καθώς θα υποδεχθεί στο Παραλίμνιο το Νέστο, ενώ η ομάδα του Καλαμπακίου έχει μπροστά της ματς “εξάποντο”  στην Αλεξανδρούπολη με Εθνικό.

Α.Ε. Καλαμπακίου: Κελετζής, Πέτρο, Ντόβας, Κλογκέρι, Βασιλειάδης, Κυσσίδης, Τζιβανάκης (77′ Παυλίδης), Τσερκέζος, Θεοδοσιάδης (60′ Σαββίδης), Κωνσταντινίδης (77′ Μπόζης) Στάϊκος (81′ Κασαπίδης).

Απόλλων Παραλιμνίου: Σαββίδης, Τσαούσης, Μερεσιώτης, Κουτζαβασίλης, Κεχαγιάς (63′ Τριανταφύλλου), Δέντσας, Λιάρας, Καρυοφύλλης, Ζυγκερίδης (90′ Τάκας), Οκάν (89′ Γκόλιας), Λαζαρίδης (81′ Μαυρομάτης)

Photo Credits: Athleticdrama.com

Share it