Search

Ισόπαλοι Ηρακλής Σαπών και Αετός Μίσχου! Πολλά παράπονα από τους φιλοξενούμενους!

Ισόπαλοι με 2-2 αναδείχθηκαν Ηρακλής Σαπών και Αετός Μίσχου στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β’ ΕΠΣ Θράκης!

Σε ένα παιχνίδι το οποίο είχε τον τίτλο του πιο σημαντικού ματς της αγωνιστικής, οι δύο ομάδες μοιράστηκαν από έναν βαθμό, με τους φιλοξενούμενους ωστόσο να έχουν πολλά παράπονα. Ο αγώνας είχε ελάχιστες φάσεις, όντας κακός ποιοτικά, με τον Μίσχο ωστόσο να καταφέρνει να κερδίσει το προβάδισμα με κοντινή προβολή του Παπαθέου.

Ο Ηρακλής στην συνέχεια ανέβασε την απόδοσή του και ο Νικηφορίδης με δύο γκολ έκανε την ανατροπή για την ομάδα του. Αρχικά εκμεταλλεύτηκε την κάθετη μπαλιά προς το μέρος του και την κακή έξοδο του κίπερ του Αετού και αφού τον προσπέρασε ισοφάρισε σε 1-1, ενώ έπειτα με πέναλτι έγραψε και το 2-1.

Ωστόσο το δεύτερο τέρμα των γηπεδούχων ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών από τους φιλοξενούμενους, αφού πριν την υπόδειξη της εσχάτης των ποινών ο βοηθός είχε σηκώσει την σημαία του, με τον ποδοσφαιριστή του Μίσχου να πιάνει την μπάλα, αλλά από την στιγμή που ο ρέφερι παρά την υπόδειξη του βοηθού του συνέχισε τον αγώνα, υπέδειξε πέναλτι. Το τελικό 2-2 πέτυχε και πάλι ο Παπαθέος με κοντινή προβολή μετά από εκτέλεση φάουλ.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Χούσκογλου που είχε για βοηθούς τους Καρακασίδη και Μπαλάφα.

Share it