Search

Ήττα στην πρεμιέρα της Β’ Εθνικής για τους Κύκλωπες (VIDEO)

Έπειτα από δύο χρόνια παραμονής στην Α2, το ανδρικό τμήμα των Κυκλώπων επέστρεψε πίσω στη Β’ Εθνική, έχοντας ένα διαφορετικό ρόστερ με την ομάδα των προηγούμενων ετών να κάνει τον κύκλο της.

Στην πρεμιέρα του 5ου ομίλου της Β’ Εθνικής η ομάδα της Αλεξανδρούπολης δεν έκανε το πιο ιδανικό ξεκίνημα. Στην Προσοτσάνη οι Κύκλωπες γνώρισαν την ήττα απ’ την τοπική ομάδα, σ’  ένα ματς που οι γηπεδούχοι ήταν σε ρόλο οδηγού στο μεγαλύτερο κομμάτι του αγώνα.

Πήραν από αρκετά νωρίς ένα προβάδισμα (4-1), το οποίο διατηρούσαν χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία. Στο δεκάλεπτο οι Δραμινοί προηγούνταν με 7-5, ενώ στο 20′ η διαφορά είχε μεγαλώσει (14-10). Οι Κύκλωπες σταδιακά κατάφεραν να μειώσουν μειώνοντας στο ένα γκολ με τέρμα σε νεκρό χρόνο πριν το ημίχρονο (20-19).

Το καλό διάστημα στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου δεν έφερε ενα αναλόγως θετικό ξεκίνημα στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά αντίθετα οι γηπεδούχοι μπήκαν αποφασισμένοι και γρήγορα πήραν ένα σφαλές προβάδισμα (27-22 στο 40′) το οποίο δεν απώλεσαν στο υπόλοιπο του παιχνιδιού. Στο 50′ το σκορ ήταν στο 33-28 με το τελικό 42-35 να αντικατοπτρίζει και την εικόνα του ματς και να δίνει σε κάθε ομάδα αυτό που της αναλογούσε.

https://www.youtube.com/watch?v=nU3y6r9ZDXQ&fbclid=IwAR3OT3Nwxp5UTJfoFwAIZgzoulCdJuL-POm7MMRvHEwG_r8GgrpUuqJc_z4

Share it