Search

Photos: Ρίζος και Κεραυνός Πέρνης κράτησαν στο μηδέν τον Ορφέα Ξάνθης και πήραν την ισοπαλία!

Με τον γκολκίπερ του Κεραυνού Πέρνης, που αγωνίστηκε με πολλές απουσίες και προβλήματα, Δημήτρη Ρίζο να “κατεβάζει ρολά” η ομάδα της Χρυσούπολης απέδρασε με βαθμό απο την Ξάνθη κρατώντας στο μηδέν τον Ορφέα Ξάνθης που είχε πολλές ευκαιρίες και δοκάρι.

Η ομάδα της Ξάνθης μπήκε δυνατά στο ματς και απείλησε πρώτη στο 10′ με το σουτ του Χίντ Ιμέρ να μην βρίσκει στόχο, με τον Κεραυνό να απαντά με απευθείας χτύπημα του Γιάννη Μπουλγκούρα που πέρασε ελάχιστα δίπλα απο το δοκάρι του Ρούφου. Η φάση του πρώτου μέρους έγινε στο 27′ με τον Γιάννη Καραγκιόζη να βγαίνει απέναντι στον Ρίζο, με τον πολύπειρο τερματοφύλακα του Κεραυνού να κρατά το μηδέν πέφτοντας γρήγορα στα πόδια του αρχηγού του Ορφέα.

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα της Ξάνθης συνέχισε να είναι ποιο παραγωγική απείλησε με σουτ των Πασχαλάκη, Μπουνταγκίδη και Μουμίνογλου, ενώ είχε δοκάρι σε κεφαλιά του Βασίλη Λαζαρίδη στο 71′ αλλά και νέα ευκαιρία στο φινάλε με τον Τορομανίδη. Ενώ η ομάδα του Γιάννη Μαλαματά η μόνη φορά που κατάφερε να φανεί  απειλητική ήταν στις αρχές του δευτέρου μέρους σε προσπάθεια του Χατζηκυριάκου, με τους φιλοξενούμενους να τελειώνουν το ματς με δέκα παίκτες καθώς στο 82′ ο Μπαντάνης αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη για θέατρο.

Μπορεί να μην κέρδισε όμως η εικόνα του Ορφέα Ξάνθης ήταν αρκετά καλή με τους “κιτρινόμαυρους να δημιουργούν αρκετές στιγμές και  πλέον να στρέφουν την προσοχή τους στο τοπικό ντέρμπι με τον Άρη Αβάτου την ερχόμενη αγωνιστική. Ενώ η ομάδα της Πέρνης στρέφει το βλέμμα της στο εντός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ Κοσμίου. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Τζουμαλάκης (Σερρών) με βοηθούς τους Παστιάδη και Ραβικάλης της ΕΠΣ Δράμας

Ορφέας Ξάνθης: Ρούφος, Τσάμπας, Κατρανίτσας, Χασανόγλου, Μακράκης, Τορομανίδης, Χιντ Ιμέρ(73′ Μουμίνογλου), Μπουνταγκίδης, Ξαντινίδης(64′ Λαζαρίδης), Καραγκιόζης Γ.(60′ Καραγκιόζης Β.), Πασχαλάκης.

Κεραυνός Πέρνης: Ρίζος, Μπαντάνης, Μπουλγκούρας, Λεγάτος, Λασπατζής, Σουκρήογλου(66′ Κιούπης), Τζιβανόπουλος(64′ Γεωργιάδης), Τσάκωνας, Χαλπέτης(72′ Τσανακτσόγλου), Χατζηκυριάκου(86′ Κλοκίδης), Κωστόπουλος

Σε επόμενη ανάρτηση θα υπάρχει πλούσιο φωτορεπορτάζ του αγώνα

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Share it