Search

Photos: “Εφτάψυχοι” οι Έφηβοι της Ξάνθης πήραν τον βαθμό κόντρα στον ΠΑΟΚ με “ήρωες” Τσατάι και Τσιεγγελίδη!

Τι και αν βρέθηκε να χάνει απο το 55′, τι και αν οι φιλοξενούμενοι είχαν και κερδισμένο πέναλτι η ομάδα του Κώστα Προδρομίτη όχι μόνο δεν έχασε αλλά κατάφερε με τον Τσιεγγελίδη στο 80′ να πάρει σημαντικό βαθμό απέναντι στον ΠΑΟΚ, στην αναμέτρηση που διεξήχθη στα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής του εφηβικού πρωταθλήματος της Super League.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης πήραν το προβάδισμα στο 55′ με τέρμα του Κωνσταντέλια μετά απο ασίστ του Γρόσδη, ενώ στο 65′ είχαν την μεγάλη ευκαιρία και για δεύτερο γκολ όμως ο Καρά Ισμάηλ Τσατάι κέρδισε απο τα 11μέτρα τον Κωνσταντέλια, παράβαση που κέρδισε ο Καρακούτης. Μετά το πέναλτι που έπιασε ο Τσατάι η ομάδα της Ξάνθης ανέβηκε και τελικά κατάφερε με γκολ του Τσιεγγελίδη στο 78′ να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας κόντρα στον ΠΑΟΚ και να επιστρέψει έτσι στα θετικά αποτελέσματα

Οι παίκτες του Κώστα Προδρομίτη μετά το τελικό 1-1 σε ένα «γεμάτο» παιχνίδι, έχουν πλέον 11 βαθμούς μετά από 5 αναμετρήσεις.  Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Βασίλης Χορόζογλου με βοηθούς τους Οικονομίδη και Χασιώτη της ΕΠΣ Δράμας. Το παιχνίδι παρακολούθησε και ο Ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Παίδων, Νίκος Κεχαγιάς

ΑΟ ΞΑΝΘΗ: Καρά Ισμαήλ, Δήμος, Τσιεγγελίδης, Μανίσογλου, Νιαζήφογλου, Κωσταρέλης (90′ Χασάνογλου), Αλή (75′ Δημητριάδης), Τσιπούρας (70′ Ασήμογλου), Γκαρνέτας (60′ Μπαζοΐδης), Κοτόπουλος (90′ Ιγνατιάδης), Τσιτσεκίδης.

ΠΑΟΚ: Μπαλωμένος, Τσοπούρογλου (45’ Κιτσάκης), Αβεντισιάν (85’ Κουτεντάκης), Παναγιώτου, Ντάικο, Καραμπέρης, Γρόσδης, Τζόλης (45’ Γκορτεζιάνι), Κωνσταντέλιας (70’ Σαπουντζής), Πιπιλιάρης (70’ Αλτιντζής), Καράκουτης).

Share it