Search

Όλοι μια γροθιά για την μικρή Χρυσοβαλάντω! Συγκινητική ανταπόκριση στο φιλικό που έδωσαν Βασίλισσες και Α.Δ. Ξάνθης!!!

Παρουσία αρκετού κόσμου, και με συγκινητική ανταπόκριση πραγματοποιήθηκε στο Ενωσιακό γήπεδο της ΕΠΣ Ξάνθης το φιλανθρωπικό παιχνίδι που έδωσαν Βασίλισσες της Θράκης και η ποδοσφαιρική ομάδα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ξάνθης  με στόχο τα έσοδα να διατεθούν στην μικρή Χρυσοβαλάντω η οποία μάλιστα αναχωρεί άμεσα στο εξωτερικό για μια εξαιρετικά δύσκολη χειρουργική επέμβαση.

Η διοργάνωση είχε μεγάλη επιτυχία καθώς στο γήπεδο βρέθηκαν και ενίσχυσαν την προσπάθεια περισσότεροι από 500 φίλαθλοι οι οποίοι και στήριξαν αυτήν την προσπάθεια, ενώ  πολύ μεγάλος ήταν και ο αριθμός των ανθρώπων που μπορεί να μην βρέθηκαν στο γήπεδο όμως είχαν φροντίσει να προμηθευτούν εισιτήρια για τον αγώνα.

Οι φίλαθλοι που παρακολούθησαν τον αγώνα είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν από κοντά τις περίτεχνες ενέργειες των Βασιλισσών αλλά και των αστυνομικών της Διεύθυνσης Ξάνθης που είχαν ένα εξτρά κίνητρο απολαμβάνοντας παράλληλα τον μεγαλειώδη σκοπό του αγώνα. Για την ιστορία, αγώνας είχε χρονική διάρκεια δύο τριανταλεπτα, με τους αστυνομικούς της διεύθυνσης Ξάνθης να κερδίζουν με σκορ 2 – 3 με σκόρερς τους Ταχτσίδη (2) και Σιδηρόπουλο, ενώ για τις Βασίλισσες σκόραραν οι Παρδη και Τσακμάκη.

Την αναμέτρηση  διεύθυνε ο βετεράνος διαιτητής και Μέλος της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣ Ξάνθης Δημήτρης Σάββογλου με βοηθούς τους Κώστα Γκοντόλια και Δημήτρη Τζιβαρτζίδη. Ενώ να σημειώσουμε πως τα ποδοσφαιρικά τους παπούτσια φόρεσαν για αυτό τον ιερό σκοπό ο βετεράνος διαιτητής, Μιχάλης Ντάκος, αλλά και οι εν ενεργεία ρέφερι, Χρήστος Γκράνας και Παναγιώτης Κτίστης

Πριν τον αγώνα απονεμήθηκε συμβολική πλακέτα της Αγίας Ειρήνης Χρυσοβαλαντους στους γονείς της μικρής απο τους αρχηγούς των δύο ομάδων, Απόστολο Κουτρουλό και Ελισάβετ Ναλμπάντη, ενώ την αποθέωση γνώρισαν οι Βασίλισσες που στο τέλος του αγώνα μαζεύτηκαν όλες στο κέντρο του γηπέδου και φώναξαν το όνομα της μικρούλας Χρυσοβαλάντω.

Δείτε παρακάτω στιγμές απο τον σπουδαίο αυτό αγώνα μέσα απο τον φακό του Sportsaddict

Share it