Search

Κατέκτησε το διπλό το Αγιοχώρι κόντρα στην νεανική και φέτος ΑΕ Κομοτηνής!

Με το διπλό της νίκης έφυγε από το ουδέτερο γήπεδο της ΕΠΣ Θράκης, ο ΑΣ Αγιοχωρίου, επικρατώντας με 1-4 της ΑΕ Κομοτηνής, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Β’ ΕΠΣ Θράκης!

Οι φιλοξενούμενοι όντας σαφώς πιο έμπειροι ξεπέρασαν το εμπόδιο των κιτρινόμαυρων, φτάνοντας σε άλλη μια νίκη στο φετινό πρωτάθλημα. Από την άλλη η ΑΕ Κομοτηνής, πάλεψε σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, όπως και σε κάθε φετινό ματς. Παρά το νεαρό της ηλικίας τους οι παίκτες της ΑΕ Κομοτηνής, αποτελούν μια αξιόμαχη ομάδα, η οποία ως πρώτο στόχο για φέτος έχει θέσει το γεγονός, να αποκτήσουν τα παιδιά που αγωνίζονται, εμπειρίες και παραστάσεις από το τοπικό πρωτάθλημα, ώστε να αναδειχθούν όσο το δυνατόν περισσότερο και γιατί όχι τα επόμενα χρόνια, να είναι αυτοί που θα πρωταγωνιστήσουν.

Στα αγωνιστικά οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 15′ με τον Μουσταφά Ορτσούν, ο οποίος στο 32′ έκανε και το 0-2. Στο 68′ ο Αμέτ Ερέν με σουτ έκανε το 0-3, ενώ στο 70′ και πάλι ο Μουσταφά Ορτσούν πέτυχε το 0-4. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 80′ ο Γκάζος, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Δημητριάδης που είχε για βοηθούς τον Στρακαντούνα και την Τανανάκη.

Share it