Search

Με Θρακιώτικο τέρμα η φιλική ισοπαλία της Εθνικής Γυναικών με Σλοβακία

Με την Κομοτηναία επιθετικό Αθανασία Μωραίτου να σκοράρει η Εθνική Γυναικών αναδείχτηκε ισόπαλη με 1-1 απέναντι στην Σλοβακία στην αναμέτρηση που διεξήχθη στο “Γεώργιος Μακρής” της Προσοτσάνης.

Οι παίκτριες του Αντώνη Πριόνα, έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο, με το τελικό αποτέλεσμα να περνά σε δεύτερη μοίρα. Η Εθνική μας άνοιξε το σκορ με τέρμα της Μωραίτου στο 42′ ενώ η Μικολάγιοβα ισοφάρισε στο 61′.

Πριν την έναρξη του αγώνα τιμήθηκε από την UEFA και την ΕΠΟ η πρώην παίκτρια της Εθνικής Ομάδας Γυναικών, Αναστασία Παπαδοπούλου, η οποία ξεπέρασε τις 100 συμμετοχές με τα χρώματα της Εθνικής Ελλάδας και διακρίθηκε για την αγωνιστικότητα και το ήθος της καθ όλη τη διάρκεια της αγωνιστικής της παρουσίας.

Στην αγαπημένη “Τασούλα”, απονεμήθηκε μετάλλιο της UEFA και τιμητική πλακέτα της ΕΠΟ από τον αντιπρόεδρο της ΕΠΣ Δράμας κ. Αθανάσιο Λαζαρίδη, ενώ ο Προπονητής της Εθνικής Γυναικών κ. Πριόνας της δώρισε φανέλα της Εθνικής Γυναικών

ΕΛΛΑΔΑ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΡΙΟΝΑΣ):ΠΕΛΕΤΙΔΟΥ, ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ (64΄ΠΑΡΑΣΧΟΥ), ΚΑΚΑΜΠΟΥΚΗ, ΠΑΝΤΕΛΙΑΔΟΥ (46΄ΒΑΡΔΑΛΗ), ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΙΔΟΥ (64΄ΚΥΔΟΝΑΚΗ), ΜΑΡΚΟΥ, ΝΑΤΗ (71΄ΝΕΦΡΟΥ), ΣΙΔΗΡΑ ΚΥΝΟΣΙΔΟΥ, ΚΟΓΓΟΥΛΗ (64΄ΣΠΥΡΙΔΩΝΙΔΟΥ), ΜΩΡΑΙΤΟΥ (46΄ΣΑΡΡΗ)

ΣΛΟΒΑΚΙΑ (PETER KOPUN):ΚΟΡΕΝΤΣΙΟΒΑ, ΜΠΙΡΟΒΑ, ΦΙΤΣΕΡΟΒΑ, ΦΑΜΠΟΒΑ(64΄ΜΑΣΛΟΒΑ), ΜΟΤΟΦΣΚΑ, ΧΜΙΡΟΒΑ (71΄ΚΟΒΑΛΟΒΑ), ΜΙΚΟΛΑΓΙΟΒΑ (81΄ΣΚΟΡΒΑΝΚΟΒΑ), ΒΟΙΤΣΕΚΟΒΑ (71΄ΣΤΣΕΤΟΝΑΝΟΒΑ), ΧΟΡΒΑΘΟΒΑ, ΣΟΥΡΝΙΟΦΣΚΑ, ΣΛΟΥΚΟΒΑ (64΄ΧΑΡΒΑΝΟΒΑ)

Photo Credit και στοιχεία: Athleticdrama.gr

Share it