Search

Έπιασε ξανά κορυφή και ετοιμάζεται να γράψει ιστορία με Πανιώνιο ο Έρικ Γέντρισεκ!

Στην κορυφή των σκόρερ της Super League επανήλθε με το τέρμα που πέτυχε κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης ο Έρικ Γέντρισεκ, με τον Σλοβάκο φορ της Ξάνθης να πιάνει στα 7 γκολ τον Κουλούρη του Ατρόμητου.

Όμως το σπουδαιότερο επίτευγμα που σημείωσε ο “killer” της Ξάνθης δεν είναι το 7ο γκολ αλλά το γεγονός πως έχει  σκοράρει σε τέσσερα διαδοχικά παιχνίδια της Θρακικής ομάδας.

Επίδοση ιδιαίτερα εντυπωσιακή αν σκεφτεί κανείς πως μόνο ακόμη τρεις το έχουν καταφέρει στην μεγάλη ιστορία του συλλόγου. Ποιο συγκεκριμένα σε τέσσερα διαδοχικά παιχνίδια έχουν σκοράρει επίσης ο Βεριντιάνο Μαρσέλο το 1990, ο Λεωνίδας Πάνου το 1995 και ο Σταύρος Λαμπριάκος το 2005.

Αξίζει να τονίσουμε πως και οι τρεις έμειναν στο 4ο διαδοχικό ματς, και έτσι ο Σλοβάκος φορ έχει την μεγάλη ευκαιρία αν σκοράρει στο ερχόμενο ματς με τον Πανιώνιο να γράψει το όνομα του με “χρυσά” γράμματα στην ιστορία του ΑΟΞ, καθώς θα είναι ο πρώτος παίκτης στην  ιστορία του συλλόγου που σκοράρει για πέμπτο διαδοχικό παιχνίδι!

Έτσι σαφέστατα για το ματς του Σαββάτου ο Έρικ Γέντρισεκ αποκτά ακόμη μεγαλύτερο, όχι βέβαια οτι το χρειάζεται, για να σκοράρει και μαζί με τους φίλους της ομάδας και τους συμπαίκτες του να γιορτάσει αυτή την ιστορική στιγμή συνδυάζοντας την παράλληλα με ακόμη μια μεγάλη νίκη που θα διατηρήσει την ομάδα σε Ευρωπαϊκή τροχιά

Share it