Search

Μίλαν Ράσταβατς: “Περήφανος για τους παίκτες μου, έχουμε ακόμη πολύ δρόμο”

Τη νοοτροπία των ποδοσφαιριστών του εξήρε ο Μίλαν Ράσταβατς μετά τη νίκη της Ξάνθης στην Τρίπολη, που φέρνει τους ξανθιώτες στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας, με τον προπονητή του ΑΟΞ πάντως να κρατά “χαμηλά την μπάλα” καθώς υπάρχει ακόμη αρκετός δρόμος.

Αναλυτικά ο Σέρβος τεχνικός του ΑΟΞ δήλωσε:

“Θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μου, είμαι πολύ υπερήφανος για αυτούς. Είχαμε μια πολύ δύσκολη εβδομάδα πίσω μας. Είχαμε ένα δυνατό παιχνίδι στην Κέρκυρα, ακόμη ένα εκτός έδρας τώρα με πολλά ταξίδια και τον Αστέρα να έχει μια ημέρα περισσότερο για ξεκούραση με περισσότερους παίκτες διαθέσιμους. Με τις δεδομένες συνθήκες προσαρμόσαμε το πλάνο μας και είμαι πολύ χαρούμενος που παρά τις δυσκολίες καταφέραμε να πάρουμε μια σημαντική νίκη και τους τρεις βαθμούς.

Όσον αφορά το παιχνίδι, ξέραμε ότι θα έχουμε πρόβλημα κούρασης και περιμέναμε με υπομονή την στιγμή μας για το γκολ. Είμαι πολύ χαρούμενος για την πορεία μας μέχρι τώρα αλλά έχουμε ακόμη πολύ δρόμο, είμαι όμως πολύ χαρούμενος γιατί έχουμε χρησιμοποιήσει πολλούς παίκτες και έχουν καταφέρει να αντεπεξέλθουν. Στο τέλος μπορώ να πω ότι ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι από μας αλλά σίγουρα ήταν έξυπνο. Καλή συνέχεια στον Αστέρα στα επόμενα παιχνίδια.

Για τον Γέντρισεκ και το πόσες διαφορετικές θέσεις αγωνίστηκε: “Δεν μου αρέσει να μιλάω για θέσεις, οι προσδοκίες μου είναι να είμαστε καλύτεροι και να βελτιωνόμαστε απο παιχνίδι σε παιχνίδι, ως αποτέλεσμα θα έχει και την χρησιμοποίηση όλων των παικτών όπου τους χρειαζόμαστε. Ο Έρικ άλλαξε τρεις θέσεις συνολικά, καθώς όπως σας είπα έπρεπε να προσαρμοστούμε στο παιχνίδι, όπως όλοι μας, και ο καθένας να προσφέρει ότι καλύτερο μπορεί κάτι που έκανε και ο Γέντρισεκ.”

Share it