Search

Photos: Έμειναν στο “Χ” Δόξα Προσκυνητών και Ορφέας Στρύμης!

Ισόπαλοι με 1-1 αναδείχθηκαν Δόξα Προσκυνητών και Ορφέας Στρύμης στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣ Θράκης Chris & Eve Mansion!

Σε ένα κακό ματς από πλευράς θεάματος, στο οποίο καθοριστικό ρόλο έπαιξαν τόσο η πίεση και στις δύο πλευρές για το θετικό αποτέλεσμα, όσο και ο άνεμος, η Δόξα Προσκυνητών δεν κατάφερε να διατηρήσει για πολύ το προβάδισμα που είχε αποκτήσει στο 13′ αφού μόλις πέντε λεπτά αργότερα ο Ορφέας έφτασε στην ισοφάριση. Μπορεί οι γηπεδούχοι να κράτησαν την μπάλα στα πόδια τους για περισσότερο χρονικό διάστημα, ωστόσο η υπεροχή τους σε αυτόν τον τομέα δεν είχε αντίκρισμα.

Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι, προσπάθησαν να “κλέψουν” και την νίκη στα τελευταία λεπτά, απειλώντας κυρίως από ψηλά, εκμεταλλευόμενοι το γεγονός πως η Δόξα έπαιζε με εννιά, αφού Σιψάς και Τροκάνας αποχώρησαν τραυματίες, την στιγμή που ο Γιάννης Πουρλιάκας είχε ολοκληρώσει τις αλλαγές του, με το 1-1 ωστόσο να παραμένει μέχρι το τέλος.

Στο 3′ στην πρώτη αξιόλογη φάση του παιχνιδιού το σου του Τροκάνα έδιωξε σε κόρνερ ο Τζικάκης. Στο 13′ μετά από κόρνερ του Σωμαράκη, ο Αμέτ Μουμίν που είχε προωθηθεί, κοντρόλαρε την μπάλα και με γυριστό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0, πετυχαίνοντας ένα πολύ ωραίο τέρμα. Ωστόσο η απάντηση της Στρύμης δεν άργησε να έρθει και στο 17′ ο Βασταρδέλης με εκτέλεση φάουλ από πλάγια δεξιά θέση, ισοφάρισε σε 1-1, σκοράροντας με έναν εξίσου θεαματικό τρόπο.

Στο 21′ ο Τζικάκης μπλόκαρε την κεφαλιά του Αμέτ Μουμίν, στο 24′ ο Χατζηγεωργίου που πάτησε με αξιώσεις την περιοχή της Δόξας δεν έσπασε την μπάλα και ο Κυρικλίδης μπλόκαρε, ενώ στο 26′ και το 28′ τα σουτ των Σωμαράκη και Βασταρδέλη δεν βρήκαν στόχο. Στο 60′ το σουτ του Βασταρδέλη κατέληξε άουτ, στο 67′ η προσπάθεια του Γκαρνάκη με ένα μακρινό σουτ δεν απείλησε ιδιαίτερα, ενώ στο 73′ στην τελευταία αξιοσημείωτη στιγμή του παιχνιδιού, το γκολ που πέτυχε ο Χατζηγεωργίου ακυρώθηκε ως οφσάιντ, με τον πρώτο βοηθό να έχει καλή θέση και να ελέγχει την φάση.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Χούσκογλου που είχε για βοηθούς τους Γκιόση και Κίνα.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Δόξα Προσκυνητών (Πουρλιάκας): Κυρικλίδης, Αλεξίου (65′ Γκαρνάκης), Κούκος, Μουμίν Αμέτ, Ζάνταλης, Κολάτσος (88′ Σιψάς), Τροκάνας, Σωμαράκης, Κατσιάκος (56′ Γεωργοσούλης), Κούσανδας, Τριαντόπουλος (65′ Ταβασίδης).

Ορφέας Στρύμης (Κυνηγόπουλος): Τζικάκης, Παπάς, Ιωάννου (67′ Κυνηγόπουλος Χ.), Πέτρου, Δάλκος, Γλαντζίνας (53′ Μακρής), Λιόντος (80′ Κωστάκης), Σοφοκλέους (63′ Μολλάς), Χατζηγεωργίου, Βασταρδέλης, Παππάς.

Share it