Search

Τέλος από τον πάγκο της Ξυλαγανής ο Γιώργος Μυστρίδης! Η ανακοίνωση του Ορφέα!

Παρελθόν αποτελεί από τον Ορφέα Ξυλαγανής ο Γιώργος Μυστρίδης!

Όπως ανακοίνωσε ο ιστορικός σύλλογος μετά το πέρας της σημερινής αγωνιστικής, οι δύο πλευρές αποφάσισαν να λύσουν την συνεργασία τους, μετά τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα. Αναλυτικά η ανακοίνωση και το αντίο του Ορφέα Ξυλαγανής στον Γιώργο Μυστρίδη, όπως υπογράφεται από τον πρόεδρο του συλλόγου, Βαγγέλη Βαρνιτσιώτη:

“Βρίσκομαι αισίως τρία χρόνια στο τιμόνι, ως πρόεδρος του Σωματείου, ενός ιστορικού συλλόγου για το τοπικό μας ποδόσφαιρο. Τρία χρόνια γεμάτα με νίκες ήττες χαρές και λύπες αλλά πάνω από όλα με όρεξη και διασκέδαση για αυτό που κάνω. Σήμερα όμως βρίσκομαι στην πιο θλιβερή μέρα της ως τώρα πορείας μου όπου αναγκάζομαι να ανακοινώσω την λύση της συνεργασίας του Σωματείου μας με τον προπονητή-φίλο μου, ΜΥΣΤΡΙΔΗ Γεώργιο. Μια συνεργασία που πίστεψα ότι θα φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα για την ομάδα μας αλλά δυστυχώς έπειτα από τα άσχημα αποτελέσματα στις πρώτες έξι αγωνιστικές και κατόπιν συνομιλίας μαζί του καταλήξαμε ότι το καλύτερο για το Σωματείο μας είναι η λύση της συνεργασίας αυτής. Δυστυχώς αν και την ευθύνη δεν την έχει απόλυτα ο προπονητής (θα έλεγα την λιγότερη) είναι δυστυχώς στην μοίρα του να πληρώνει αυτός τα άσχημα αποτελέσματα.

Υ.Γ ΜΥΣΤΡΟ καλή συνέχεια στην προπονητική σου καριέρα και είμαι σίγουρος ότι αργά η γρήγορα θα δικαιωθεί και το πάθος σου αλλά και οι γνώσεις σου!

Με τιμή

Ο Πρόεδρος του Ορφέα Ξυλαγανής

ΒΑΡΝΙΤΣΙΩΤΗΣ Ευάγγελος”

Share it