Search

Ακαδημία Πανθρακικού: “Ο Πυρσός δεν θα σβήσει ΠΟΤΕ”

Θέση στα εκτός πραγματικότητας σενάρια και δημοσιεύματα! πήρε η διοίκηση του Πανθρακικού, που με ανακοίνωση της διαψεύδει την “διάλυση” της Ακαδημίας του συλλόγου.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται πως το γεγονός πως αποσύρθηκε το τμήμα Παίδων του συλλόγου απο το Παιδικό πρωτάθλημα της ΕΠΣ δεν σημαίνει την διάλυση της Ακαδημίας όπως λανθασμένα, και ενδεχομένως με δόλο, μετέφεραν κάποιοι. Φαίνεται πως η αναγέννηση του Πανθρακικού που προσπαθεί να φέρει η διοίκηση του Ερασιτέχνη δεν αρέσει σε κάποιους που προσπαθούν με κάθε τρόπο να βάλουν κατά του ιστορικού συλλόγου και κάθε προσπάθειας που κάνει

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

⚽️ Προς διάψευση φημών και δημοσιευμάτων η ακαδημια μας λειτουργεί κανονικά με δυο τμήματα, bambini και παιδικό. Το αγωνιστικό τμήμα όντως αποσύρθηκε από το παιδικό πρωταθλημα, ωστόσο τόσο παιδικό τμήμα (λειτουργούσε από περσυ) όσο και τμήμα bambini (δημιουργήθηκε φέτος, με προπονητή το Βαγγέλη Γριβα) λειτουργούν κανονικότατα και μαλιστα με προγραμματισμένες δρασεις και συμμετοχες σε τουρνουα εντός και εκτός περιφέρειας.
⚽️ Η ακαδημια μας βεβαίως από τη διάλυση της ΠΑΕ δεν απολαμβάνει τις 200-300 εγγραφές αλλά συνεχίζει να λειτουργεί ως η μόνη αμιγώς Κομοτηνέικη ακαδημια, απαλλαγμένη από αθηναϊκά ή θεσσαλονικιωτικα πατρωναρισματα (που βεβαίως δεν είναι κατακριτέα) και συνεχίζει να παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες προκειμένου να καλύψει το χαμένο έδαφος, να φτάσει και να προσπεράσει τις υπόλοιπες ακαδημίες, οι οποίες ευτυχώς για το καλό του ποδοσφαίρου της Ροδοπης λειτουργούν άρτια.

Share it