Search

Έναρξη σεζόν με τα γνωστά προβλήματα, αλλά και με πολλά όνειρα για διακρίσεις στον ΟΕΓΑ (photos)

Τον καθιερωμένο αγιασμό του ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς πραγματοποίησε το Σάββατο 27 Οκτωβρίου ο Όμιλος Ενόργανης Γυμναστικής Αλεξανδρούπολης.

Τα προβλήματα με τον χώρο στον οποίο προπονούνται τα παιδιά συνεχίζουν να υφίστανται, με τις φιλοδοξίες και τα όνειρα για επιτυχίες να είναι όμως και φέτος πολλά.

«Με τους καλύτερους οιωνούς ξεκίνησε η αγωνιστική χρονιά για τον Όμιλο Ενόργανης Γυμναστικής Αλεξανδρούπολης, που πλέον με την εισροή των παιδιών, για την εκμάθηση του συγκεκριμένου αθλήματος, έχει φτάσει στο μάξιμουμ. Οι Πανελλήνιες διακρίσεις κάθε χρόνο η συμμετοχή αθλητή μας στην Εθνική Εφήβων, η οργάνωση και οι εμφανίσεις των παιδιών του αγωνιστικού τμήματος σε διεθνείς διοργανώσεις, μας κάνουν περήφανους, ως αντιπροσώπους των αθλητικών δρώμενων, της ακριτικής περιοχής μας.

Παρά των περιορισμένων συνθηκών προπόνησης, λόγω του χώρου, διοίκηση και προπονητές, προσπαθούν, να βγάλουν εις πέρας, τον πρωταγωνιστικό ρόλο μιας επαρχιακής ομάδας, που συναγωνίζεται ομάδες με πολύ καλύτερες συνθήκες.

Στον καθιερωμένο αγιασμό, αναγνωρίστηκε για ακόμη μια φορά, από τον εκπρόσωπο της δημοτικής αρχής και Αντιδήμαρχο αθλητισμού κ. Ιωάννη Βαταμίδη το πρόβλημα του χώρου, δίνοντας για ακόμη μια φορά , την ελπίδα, ότι αγωνιούν με τον κ. Δήμαρχο για να δημιουργήσουν τις κατάλληλες συνθήκες, που αρμόζουν για αυτά τα παιδιά που προπονούνται σκληρά, αφιερώνοντας πολύ χρόνο καθημερινά.

Το σπίτι της γυμναστικής είναι διακαής στόχος εδώ και 9 χρόνια, ακούγοντας υποσχέσεις, από τον κ Δήμαρχο και τους εκπροσώπους, που δεν υλοποιούνται. Πάντα οι ιθύνοντες του συλλόγου ενοχλούν σχεδιάζουν και παρακινούν για να καταφέρουν τα αυτονόητα.

Τέλος ευχόμαστε σε όλα τα παιδιά, καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία, διακρίσεις και καλή πρόοδο στις σχολικές τους υποχρεώσεις. Καλή επιτυχία στα παιδιά που θα αγωνιστούν στο Διεθνές τουρνουά ενόργανης γυμναστικής” Horizon Cup”10-11 Νοεμβρίου, που θα διεξαχθεί στο Ε.Γ. Μίκρας στην αίθουσα Ιωάννης Μελισσανίδης στην Θεσσαλονίκη και 22-23 Νοεμβρίου, στην πόλη του Μπλαγκόεβγκραντ στην Βουλγαρία.

Ευχαριστούμε τους γονείς και όλους τους παράγοντες που στηρίζουν τις προσπάθειες μας, για την εμπιστοσύνη τους», αναφέρει το δελτίο Τύπου του ΟΕΓΑ.

Δείτε φωτογραφίες:

 

Share it