Search

Η ισχύς εν τη ενώσει! Κατάμεστο απο μικρούς και μεγάλους το ΔΑΚ Κομοτηνής στήριξαν τον αγώνα ζωής του μικρού Χρήστου!(+pics)

Ήταν όλοι εκεί για τον μικρό Χρήστο Θεοδωρίδη, κατάμεστο απο κάτι παραπάνω απο 3,500 ανθρώπους που έδωσαν βροντερό παρών στο ΔΑΚ Κομοτηνής στηρίζοντας με την παρουσία τους το σπουδαίο φιλανθρωπικό ποδοσφαιρικό αγώνα που διεξήχθη μεταξύ της ΠΑΕ Ποντίων και της ομάδας ποδοσφαίρου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ροδόπης.

Περίπου 1.800 μαθητές της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και 1.200 μαθητές της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης βρέθηκαν στις κερκίδες του γηπέδου για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση μεταξύ της ΠΑΕ Ποντίων και της ομάδας αστυνομικών της Διεύθυνσης Ροδόπης. Ενώ πέρα απο τους μικρούς μαθητές στο γήπεδο έδωσαν ακόμη το παρών αρκετοί επίσημοι αλλά και απλός κόσμος που ήθελε να στηρίξει με την παρουσία του αυτή την δράση.

Χειροκροτήματα, φωνές και χαρούμενα πρόσωπα συνέθεσαν αυτόν τον μοναδικό αγώνα, με τον πατέρα του παιδιού να δηλώνει αισιόδοξος ότι ο Χρήστος θα καταφέρει να λάβει την θεραπεία που χρειάζεται χάρη στην βοήθεια όλου του κόσμου.  Για την διοργάνωση συνέπραξαν η ΠΑΕ Ποντίων με τις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης του νομού, που κινητοποίησαν καθηγητές και μαθητές για καλό σκοπό. Σε 2 ευρώ ανέρχονταν το συμβολικό αντίτιμο του αγώνα και φυσικά μπορούσε κάποιος να προσφέρει περισσότερα ή και λιγότερα.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες του αγώνα και του κόσμου που βρέθηκε στις εξέδρες μέσα απο το φωτορεπορτάζ της Δήμητρας Συμεωνίδου στο xronos.gr

Share it