Search

Ο αγωνιστικός “γολγοθάς” του Άρη Αβάτου στο κομβικό για τους στόχους του δίμηνο!

Έχοντας κάνει μια ονειρική πορεία στο Κύπελλο Ελλάδας ήταν δεδομένο πως η ομάδα του Γιώργου Μαραντά προσέθετε και…τρίτο καρπούζι στα χέρια κάτι που μέχρι τώρα πάντως έχει καταφέρει να το βγάλει με σχετική άνεση, άλλωστε τα ματς του Κυπέλλου τόσο Ελλάδας όσο και της ΕΠΣ έγιναν πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.

Κάτι που αλλάζει με τους ξανθιώτες μετά τα πολύ δυνατά και  απαιτητικά ματς με Καβάλα(εντός), Κεραυνό Πέρνης(εκτός) και Απόλλων Παραλιμνίου(εκτός) που ο απολογισμός των “κιτρινόμαυρων” ήταν 2 ισοπαλίες και 1 ήττα, πλέον στρέφουν την προσοχή τους στο δίμηνο που ακολουθεί με την ομάδα του Αβάτου να καλείται να δώσει συνολικά 11 παιχνίδια! 7 για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, 2 για το Κύπελλο Ελλάδας με ομάδες της Super League μάλιστα αλλά θα προστεθούν και τα δύο για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου ΕΠΣ Ξάνθης.

Μάλιστα το πρόγραμμα “φωτιά” για την ομάδα του Γιώργου Μαραντά συνεχίζεται αρχικά με το μεγάλο ματς της Τρίτης κόντρα στον Λεβαδειακό, στο πρώτο ιστορικά ματς της ομάδας εκτός Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης! ενώ ακολουθούν τρία πολύ μεγάλα ματς που θα καθορίσουν και τους στόχους της ομάδας στο πρωτάθλημα με εντός έδρας ματς με Πανσερραϊκό και Ορφέα Ξάνθης ενώ ενδιάμεσα υπάρχει και  το μεγάλο ματς με το Νέστο στην Χρυσούπολη.

Απο εκεί και πέρα “χαλαρώνει” κάπως το πρόγραμμα με παιχνίδια κόντρα σε Κόσμιο, Σιδηρόκαστρο, Ορφανό και Κιλκίς, ενώ ενδιάμεσα υπάρχει και το σπουδαίο ματς με τον Ολυμπιακό στο γήπεδο του ΑΟΞ. Βέβαια καθοριστικό ρόλο στην επιβάρυνση του προγράμματος των “κιτρινόμαυρων” θα παίξει και η κλήρωση των προημιτελικών του Κυπέλλου ΕΠΣ Ξάνθης καθώς αν η ομάδα του Γιώργου Μαραντά κληθεί να παίξει τα δύο ματς με ομάδα του τοπικού θα μπορεί σαφέστατα να προχωρήσει σε παρατεταμένο rotation αν όμως κληθεί να παίξει με έναν εκ των Ορφέα η Ασπίδας τα πράγματα θα επιβαρυνθούν αρκετά για τον Άρη, που πάντως απο το καλοκαίρι τεχνικό τιμ και διοίκηση έχοντας υψηλούς στόχους έχει φροντίσει να έχει ένα αρκετά γεμάτο ρόστερ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του διμήνου για τον Άρη Αβάτου σε Κύπελλο Ελλάδας και Γ’ Εθνική, μένει να γίνει η κλήρωση του Κυπέλλου για να προστεθούν τα δύο ματς των προημιτελικών που θα γίνουν ένα το Νοέμβρη και ένα Δεκέμβρη, έχει ως εξής:

30/10 Λεβαδειακός(εκτός)  Κύπελλο Ελλάδας

4/11 Πανσερραϊκός(εντός)  Πρωτάθλημα

11/11 Νέστος Χρυσούπολης(εκτός) Πρωτάθλημα

18/11 Ορφέας Ξάνθης(εντός) Πρωτάθλημα

25/11 ΠΑΟΚ Κοσμίου(εκτός) Πρωτάθλημα

2/12 Εθνικός Σιδηροκάστρου(εντός) Πρωτάθλημα

4-5-6/12 Ολυμπιάκος(εντός) Κύπελλο Ελλάδας

9/12 Αετός Ορφανού(εντός)  Πρωτάθλημα

16/12 Αλέξανδρος Κιλκίς(εκτός) Πρωτάθλημα

 

 

Share it