Search

Ιδανικό ξεκίνημα για 5 Θρακιώτες στην Football League με θετικά αποτελέσματα των ομάδων τους! Ο απολογισμός

Με νίκες για Ηρακλή, Δόξα Δράμας και Πλατανιά αλλά και ισόπαλο αποτέλεσμα του Αιγνιακού στην Πάτρα άνοιξε η αυλαία της Football League, με το κοινό στοιχείο των 4 αποτελεσμάτων που σας προαναφέραμε να έχει να κάνει με την βασική παρουσία πέντε ποδοσφαιριστών.

Ποιο συγκεκριμένα βασικοί ξεκίνησαν με πολύ καλή παρουσία οι Τσαμούρης(φωτο πάνω αριστερά), Σιώπης(φωτο κάτω), Μουμίν(φωτο πάνω δεξιά), Χασομέρης και Ορφανίδης.

Αναλυτικά ο απολογισμός τους:

Κώστας Τσαμούρης(Πλατανιάς): Ο ξανθιώτης αμυντικος αγωνίστηκε για 78′ λεπτά στη νικηφόρα πρεμιέρα του Πλατανιά με 2-1 επί του Αήττητου Σπάτων, καθώς σε εκείνο το λεπτό αποχώρησε τραυματίας.

Δημήτρης Σιώπης(Δόξα Δράμας): Βασικός και με καλή παρουσία σε όλο το ματς κόντρα στα Τρίκαλα ο Εβρίτης πλάγιος μπακ, που μετείχε ενεργά στο σπουδαίο διπλό της Δόξας με 3-2.

Χουσέιν Μουμίν(Ηρακλής): Βασικός σε όλο το παιχνίδι και με πολύ καλή εμφάνιση ο Κομοτηναίος μέσος που βοήθησε την ομάδα του στη νίκη με 1-0 επί του Ηρόδοτου.

Δημήτρης Χασομέρης(Ηρακλής): Ξεκίνησε βασικός δημιουργώντας αρκετά ρήγματα στην άμυνα των Κρητικών, με τον Κομοτηναίο πλάγιο επιθετικό να γίνεται  αλλαγή στο 61′ δίνοντας την θέση του στον Ρόβα με το σκορ ήδη πάντως να είναι στο 1-0 υπέρ του “γηραιού”

Λάζαρος Ορφανίδης(Αιγινιακός): Εξαιρετικό ντεμπούτο στο πρωτάθλημα για τον ξανθιώτη αμυντικό του Αιγινιακού, με τον Ορφανίδη να δημιουργεί το 1-2 της ομάδας του στο 91′, ενώ γενικά είχε πολύ καλή παρουσία στο 2-2 της ομάδας του στην Πάτρα κόντρα στην  Παναχαϊκή.

Δεν αγωνίστηκαν στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος: Λίτσκας(ΑΕ Καραϊσκάκη), Αποστόλης Τσιλιγγίρης(Ηρόδοτος), Νίκος Σαμπανίδης(Δόξα Δράμας), Ντενίζ Μπαϊκαρά(Δόξα Δράμας), Στράτος Χιντζίδης(Ηρακλής),

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της πρεμιέρας:

Σάββατο 27 Οκτωβρίου

Σπάρτη – ΑΟΧ Κισσαμικός 1-1 (58′ Μαντζίρης / 79′ πεν. Μαλόνγκα)

ΑΟ Τρίκαλα – Δόξα Δράμας 2-3 (10′ Ρούνεϊ, 77′ Γκότοβος / 6′ Ανδρέου, 26′ Πέρεθ, 53′ Κρουθ)

Ηρακλής – Ηρόδοτος 1-0 (9′ Περόνε)

Πλατανιάς – Αήττητος Σπάτων 2-1 (61′ Κόρτσαμ, 62′ Παπανικολάου / 71′ Σπυρόπουλος)

Βόλος – ΑΕ Καραϊσκάκης 7-0 (22′, 67′, 74′ Μάντζης, 33′ Ηλιόπουλος, 62′ Λούκας Γκαρσία, 70′ Πίτου Γκαρσία 83′ Φράγκος)

Κυριακή 28 Οκτωβρίου

Παναχαϊκή – Αιγινιακός 2-2 (88′ Κολ, 90’+4′ Μωραΐτης  / 77′ Κούστα, 90’+1′ Πιαστόπουλος

Εργοτέλης – Απόλλων Πόντου 2-0 (72′ Τσέλιος, 77′ Έφορντ)

Απόλλων Λάρισας – Κέρκυρα 2-0 (17′ Λουκάο, 53′ Χατζής)

Share it