Search

Με 19αδα ξεκίνησε το ταξίδι για το ιστορικό ματς με Λεβαδειακό ο Άρης Αβάτου!(+pics)

Λίγο μετά της 12:00 αναχώρησε η αποστολή του Άρη Αβάτου, απο το γήπεδο του ΑΟΞ, για το ιστορικό εκτός έδρας ματς απέναντι στον Λεβαδειακό(30/10, 17:15), το πρώτο επίσημο ματς απέναντι σε ομάδα της Super League, για το Κύπελλο Ελλάδας.

Η ομάδα του Γιώργου Μαρναντά προπονήθηκε σε χαλαρούς ρυθμούς το πρωί της Δευτέρας(29/10) στο γήπεδο των Κιμμερίων και εν συνεχεία ο ξανθιώτης τεχνικός ανακοίνωσε την 19αδα που μετέχει στο ταξίδι στην πρωτεύουσα της Βοιωτίας. Σε αυτήν δεν βρίσκονται οι τραυματίες Μελισσόπουλος, Κούτρας, αλλά και οι Κριεζής,  Κιομουρτζής, Κόγιο, Ζήνωνος, Βασιλειάδης, Εφεντόπουλος, Μαλαδένης αλλά και ο φαντάρος Στασινόπουλος.

Αναλυτικά την ιστορική αποστολή του Άρη Αβάτου απαρτίζουν οι: Αμουτζάκης, Αθανασίου, Ψεμματάς, Κουτσούμπας, Βαφειάδης, Παπαδιώτης, Μίλλερ, Μπουνταγκίδης, Δόντσος, Ταχτσίδης, Αλήογλου, Κρασσώνης, Καλογιάννης, Ζωσιμίδης, Σιχλοιμίρης, Κοτόπουλος, Γκέκας, Σαρηγιαννίδης και Λαζαρίδης

Πέρα απο τον Γιώργο Μαραντά φυσικά στο ταξίδι βρίσκονται και οι άμεσοι συνεργάτες του Σπύρος Τσίμπλας, Κώστας Ματζαρίδης και ο προπονητής τερματοφυλάκων Στέλιος Μπούκας. Αρχηγός της αποστολής είναι ο Γενικός Αρχηγός της ομάδας Γιάννης Μπόσβελης. Απο πλευράς διοίκησης ήδη βρίσκονται κάποιοι στη Νότια Ελλάδα και θα μεταβούν την ημέρα του αγώνα στο γήπεδο, ενώ ο κύριος όγκος φίλων της ομάδας και μέλη της διοίκησης όπως και οι Ηλίας και Γιάννης Κοτόπουλος θα μεταβούν το πρωί της Τρίτης για να δώσουν βροντερό παρών στο γήπεδο του Λεβαδειακού.

Θυμηθείτε τους διαιτητές και το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής του Κυπέλλου Ελλάδας ΕΔΩ

Share it