Search

Ο απολογισμός της 4ης αγωνιστικής της Β’ ΕΠΣ Θράκης!

Με 20 γκολ, 4 νίκες γηπεδούχων και μία νίκη φιλοξενούμενων συνεχίστηκε το πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣ Θράκης!

Ξέφυγε στην κορυφή ο Πολύανθος μετά την νίκη του και την ήττα του Μίσχου, τρίποντο για τους Ασώματους, πρώτες νίκες για Πόντο και Θρυλόριο.

Πόντος Κομοτηνής-ΑΕ Κομοτηνής 3-1

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα σημείωσε ο Πόντος Κομοτηνής που νίκησε με 3-1 την ΑΕ Κομοτηνής. Η ομάδα του Νίκου Κυνηγόπουλου μετά από μια πολύ καλή εμφάνιση έφτασε σε αυτή τη νίκη, χάρις τα τέρματα των Βουτσά, Παντελίδη και Μπατζάκα, με τους φιλοξενούμενους να μειώνουν στο τελικό σκορ με τον Σαλή.

Κομψάτος Πολυάνθου-ΑΣ Αγιοχωρίου 4-1

Το 4/4 σημείωσε ο Κομψάτος Πολυάνθου που έχει ξεκινήσει ιδανικά την πορεία του στο νέο πρωτάθλημα. Οι παίκτες του Φώτη Κωνσταντινίδη επικράτησαν με 4-1 και του ΑΣ Αγιοχωρίου, παραμένοντας στην κορυφή της βαθμολογίας και ανοίγωντας την διαφορά τους από την δεύτερη θέση. Τα τέρματα του Κομψάτου σημείωσαν οι Σαλή Χουσείν, Στυλιανίδης, Μάριος Ντράτση και Σταμπολής.

ΑΟ Αρσακείου-Αετός Μίσχου 1-0

Μια πολύ σημαντική νίκη που για πολλούς αποτέλεσε και την μεγάλη έκπληξη της αγωνιστικής, πέτυχε ο ΑΟ Αρσακείου επικρατώντας με 1-0 του Αετού Μίσχου. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημείωσε ο Αμέτ Αμέτ, που αρισε στην ομάδα του τους τρεις βαθμούς της νίκης, που την ανέβασαν στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Από την άλλη ο Αετός Μίσχου γνώρισε την πρώτη του ήττα.

ΠΑΟΚ Κομοτηνής-Αναγέννηση Ποντίων Θρυλορίου 1-2

Την πρώτη νίκη της ιστορίας της κατέκτησε η Αναγέννηση Ποντίων Θρυλορίου που επικράτησε με 1-2 του ΠΑΟΚ Κομοτηνής. Αναλυτικό ρεπορτάζ ΕΔΩ!

Ένωση Ασωμάτων-Ατσάλι Αρχοντικών 4-3

Το πιο συναρπαστικό ματς της αγωνιστικής διεξήχθη στους Ασώματους εκεί όπου η τοπική Ένωση, νίκησε τελικά με 4-3 το Ατσάλι Αρχοντικών. Από δύο τέρματα για τους γηπεδούχους σημείωσαν οι Αβτζής Μ. και Αχμέτ Ι., ενώ για τους φιλοξενούμενους σκόραρε δις ο Γατζάλ Αλή και μία φορά ο Χαντζί Ρετζέπ.

Ρεπό: Ηρακλής Σαπών

Θυμηθείτε την βαθμολογία μετά από 4 αγωνιστικές.

Share it