Search

Παρουσία Μαραντά-Κοτόπουλου και σκόρερ τον Τσανακτσόγλου η μεγάλη νίκη-πρόκριση της Πέρνης επί της Καβάλας!

Μεγάλη νίκη πρόκριση πέτυχε η ομάδα του Κεραυνού Πέρνης που κέρδισε με 3-2 της Καβάλας  και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου ΕΠΣ Καβάλας, με τον ξανθιώτη επιθετικό Τόλη Τσανακτσόγλου να σκοράρει για το 2-0 ενώ για τους γηπεδούχους αγωνίστηκαν επίσης οι ξανθιώτες Σουκρήογλου και Μπουλγκούρας

Ο Κεραυνός  που όπως αναφέρει το Τάσος Πατσίδης στην proininews.gr, έπαιξε στη φυσική του έδρα και ήταν ιδιαίτερα αποτελεσματικός στο πρώτο ημίχρονο με Χαλπέτη και Χατζηκυριάκου στην ενδεκάδα. Ο ΑΟΚ στο πρώτο ημίχρονο ήταν κακός σε όλες τις γραμμές. Στην επανάληψη οι αλλαγές βοήθησαν τον ΑΟΚ που έδειξε διαφορετικό πρόσωπο, μείωσε σε 3-2 αλλά δεν μπόρεσε να φτάσει μέχρι την ανατροπή.

Το παιχνίδι παρακολούθησε και ο προπονητής του Άρη Αβάτου Γιώργο Μαραντάς μαζί με τον βοηθό του Σπύρο Τσίμπλα, όπως και ο Πρόεδρος της ξανθιώτικης ομάδας Ηλίας Κοτόπουλος μια και την Κυριακή η ομάδα του Αβάτου θα αντιμετωπίσει στην Χρυσούπολη τον Κεραυνό.

Το φιλμ του  αγώνα

Στο 4` αστόχησε από τα 3 μέτρα με κεφαλιά ο Χαλπέτης.

Στο 14` απείλησε ο Μπαρέτας αλλά η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό και κατέληξε σε κόρνερ.

Στο 20` ο Αδαμάκης έκανε το σουτ αλλά ο Ρίζος αντέδρασε σωστά.

Στο 25` ο Χαλπέτης με ωραία εκτέλεση φάουλ το 1-0.

Στο 27` ατομική προσπάθεια του Χατζηκυριάκου και πλασέ απόκρουση ο Παπαποστόλου στη συνέχεια από πολύ κοντά ο Τσανακτσόγλου το 2-0.

Στο 34` σέντρα σουτ του Μπαντάνη, η μπάλα παίρνει μια παράξενη τροχιά και πηγαίνει στο γάμα για το 3-0.

Στο 40` κεφαλιά του Χαλπέτη σε κενή εστία μόλις άουτ.

Στο 68` ο Αδαμάκης απειλεί η μπάλα βρίσκει στον Λεγάτο για το 3-1.

Στο 77` ο Γιατσβίνοβιτς κερδίζει πέναλτι από τον Λεγάτο. Εκτελεί ο Μπαρέτας για το 3-2.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων.

Κεραυνός Πέρνης: Ρίζος, Μπαντάνης (56` Κωνσταντάρας), Μαρκάκης, Καλτσάς, Λεγάτος, Σουκρήογλου, Λάσπατζης, Τσάκωνας (65` Τζιβανόπουλος) , Χαλπέτης, Τσανακτσόγλου, Χατζηκυριάκου (73` Μπουλγκούρας).

ΑΟΚ: Παπαποστόλου, Μαλαμίδης (46` Γιατσβίνοβιτς), Βοσνιάδης (49` Λυμπεράκης), Παυλίδης, Τόσκας, Θωμαϊδης, Μπαρέτας, Θωμαϊδης, Κέρθι (66` Ψάλτης) , Ντουρτμές, Αδαμάκης, Μπλιός.

Share it