Search

Photos: Πρώτο διπλό για Εχίνο που πέρασε έστω και δύσκολα απο το Εράσμιο!

Την πρώτη του εκτός έδρας νίκη πανηγύρισε στο φετινό πρωτάθλημα ο Εχίνος Σπορ που έφυγε με το διπλό απο το Εράσμιο, με το 2-1 μάλιστα να διαμορφώνεται απο το πρώτο κιόλας ημίχρονο.

Η ομάδα του Εχίνου που προερχόταν απο την μεγάλη νίκη επί της Βιστωνίδας μπήκε πολύ δυνατά και αφού προειδοποίησε κατάφερε να πάρει το προβάδισμα στο ματς μόλις απο το 4′ όταν μετά απο εκτέλεση κόρνερ του Χατζηχασάνογλου ο Πετρόφ με κεφαλιά έκανε το 0-1 για τους “πράσινους”. Η ομάδα του Ερασμίου προσπάθησε να αντιδράσει και το κατάφερε στο 21′ με σουτ εκτός περιοχής του Κιαχίδη. Μετά την ισοφάριση το ματς ήταν αρκετά ισορροπημένο με εκατέρωθεν στιγμές με τους φιλοξενούμενους να καταφέρνουν να πάρουν εκ νέου το προβάδισμα όταν μετά απο λάθος στο χώρο του κέντρου απο τους παίκτες της Κεσσάνης ο Πετρόφ έκανε εξαιρετική κάθετη με τον Εγιούπ Χατζηχασάνογλου να βγαίνει απέναντι απο τον Λαπαδώνη και με πλασέ να κάνει το 1-2 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι είχαν την ανούσια κατοχή της μπάλας χωρίς να καταφέρνουν να παραβιάσουν την εστία του Αμούτσκα στις 2-3 καλές στιγμές που είχαν, ενώ και με τους φιλοξενούμενους να μην εκμεταλλεύονται τις αντεπιθέσεις που τους παρουσιάστηκαν το σκορ έμεινε στο 1-2 μέχρι τέλους.

Σημαντικό τρίποντο για τον Εχίνο που μετά απο 3 αγωνιστικές παραμένει αήττητος(2 νίκες, 1 ισοπαλία) και πλέον στρέφει την προσοχή του στο δυνατό εντός έδρας ματς με τον Φίλιππο Δροσερού. Απο την άλλη οι γηπεδούχοι μπορεί να έχουν τρεις βαθμούς απο τη νίκη άνευ αγώνα ψάχνουν ένα νικηφόρο αποτέλεσμα που θα τους δώσει ψυχολογία για την συνέχεια του πρωταθλήματος, με το ενδιαφέρον να στρέφεται στο ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής με τον Ερμή στην Μάνδρα.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΚΟΡΕΡ ΕΔΩ

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Χρήστος Γκράνας με βοηθούς τους Δημήτρη Τζιβαρτζίδη και Παναγιώτη Κτίστης

ΚΑΙ ΕΔΩ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΚΕΣΣΑΝΗ ΕΡΑΣΜΙΟΥ(Αντ. Μπαμπαλής): Λαπαδώνης, Γκρίτζιος(77′ Αποστολίδης), Μαλκότς, Γούλας, Γιαννακούδης Γ., Γούλας Βαγγ., Σερίφογλου(65′ Πουρναράκης), Παπαδόπουλος(70′ Λυκίδης), Βελήογλου, Κιαχίδης, Γιαννακούδης Π.,

ΕΧΙΝΟΣ ΣΠΟΡ(Εκ. Καμπούρ): Αμούτσκα, Κάλφα, Μποασί, Μπάτζιος, Καδρή, Μιχαηλίδης, Πετρόφ(79′ Κουράκ), Κιοσέ(19′ λ.τρ. Οσμάν Κεχαγιά), Χισήμ Χασάν(81′ Ντεληχουσείν), Χατζηχασάνογλου, Χουσμέν Χαμδή

Share it