Search

Πρώτος βαθμός για τον βελτιωμένο ΠΑΟΚ Κοσμίου μέσα στο Κιλκίς!

Τον πρώτο του βαθμό στο φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατέκτησε ο ΠΑΟΚ Κοσμίου, μετά την λευκή ισοπαλία κόντρα στον Αλέξανδρο Κιλκίς!

Η ομάδα του Σάββα Αϊβάζη παρουσιάστηκε βελτιωμένη σχετικά με τα δύο πρώτα ματς, κάτι που είχε αντίκτυπο με το πρώτο της θετικό αποτέλεσμα. Η επιτυχία αυτή των ασπρόμαυρων γίνεται ακόμη πιο σημαντική, αν αναλογιστεί κανείς πως το Κόσμιο αγωνίστηκε στο Κιλκίς με τρεις απουσίες βασικών ποδοσφαιριστών, ήτοι των Ζάγγουλου, Κυριακόπουλου και Νάνου., με τους δύο τελευταίους να επιστρέφουν πιθανότατα την επόμενη εβδομάδα.

Οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που έχασαν περισσότερες ευκαιρίες στο ματς, αλλά η αστοχία τους δεν τους “επέτρεψε” να βρουν το γκολ, με το Κόσμιο να διατηρεί ηρεμία στο παιχνίδι του και να κατακτά την ισοπαλία. Μόλις στο 10′ ο Φούρτζιος έχασε μεγάλη ευκαιρία να σκοράρει αστοχώντας από την μικρή περιοχή. Στο 50′ και το 54′ τα σουτ των Τσολακίη και Κοτσιά δεν βρήκαν στόχο, ενώ στο 73′ ο Τζεβελέκης σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι.

Ένα λεπτό αργότερα, στην σπουδαιότερη ευκαιρία του ΠΑΟΚ Κοσμίου στο ματς, η κεφαλιά του Χατζητουλούση πέρασε μόλις πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, ενώ στην τελευταία σημαντική στιγμή του αγώνα, στο 89′, ο Τζεβελέκης και πάλι δεν κατάφερε να σκοράρει με το κεφάλι από πλεονεκτική θέση.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Δημητριάδης που είχε για βοηθούς τους Χρυσαίδη και Σκούτα.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Αλέξανδρος Κιλκίς: Αθανασίου, Μπουλγουρίδης, Παπαδόπουλος Κ., Κοτσιάς, Τερζής, Παπαδόπουλος Σ., Βασιλειάδης, Τσολακίδης, Τζεβελέκης, Προβατίδης, Φούρτζιου.

ΠΑΟΚ Κοσμίου (Αϊβάζης): Δεληγιάννης, Τριαντός, Τζατζανάς (46′ Πλασταράς), Τάτσιος, Δημοσθένους, Λεβεντέλης, Στοΐνοβιτς, Χατζητουλούσης (95′ Φιλιππίδης), Ρουμπιές, Φανιάδης (60′ Ταχτσόγλου), Μαυράκης.

*φώτο αρχείου

Share it